Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rui costa baskan oldu,gedson bitecek deniyo.stanciu 7 milyona biter deniyo.3 solbekle anlasma tamam deniyo.berkan 1 haftadir 3 milyon bandinda bitecek deniyo.ulan hic mi nokta konulmaz bi transfere?sonra hic aklimizda yokken rosier ve ghezal diyip dikkat dagitiyolar.lanet olsun ya

Son düzenleme:
Rosier için 3 m verirken 5 m a çıkmış tjk
Buna vesile olmak iyi oldu
Ay sokayim bjkye ya.biz ghezale ve rosiere salca olmasakta zor alirlar.5 önerdilerse 10 senelik vadeye yaymislardir parayi teklif olarak.o da kabul gormez.uzun vadeli odeme plani,kiralik ve serbest oyuncularin pesindeler.diego costa elden gitti gibi bisey

Screenshot_2021-07-15-23-13-10-08.webp

Transferlerin her sezon bu kadar geciktigi baska bir kulüp görmedim. Adana Demirspor bile catir catir acikliyor. Her sezon istisnasiz aynisi. Galiba calismiyorlar ondan. Sadece yönetimlerle alakali olamaz.

Ay sokayim bjkye ya.biz ghezale ve rosiere salca olmasakta zor alirlar.5 önerdilerse 10 senelik vadeye yaymislardir parayi teklif olarak.o da kabul gormez.uzun vadeli odeme plani,kiralik ve serbest oyuncularin pesindeler.diego costa elden gitti gibi bisey
Unutulan detay adamlar en az 30 milyon Euro kaldıracak clden

Hiç dilemem ama işler böyle devam eder de hedeflerden tek tek kopmaya başlarsak, Hocanın nasıl bir aksiyon alacağını merak ediyorum doğrusu...

Kendisine taparcasına bağlı Albayrak' ı bile harcamakta tereddüt etmemişti; bu defa seçilmesinde açık şekilde dahli olduğu yönetime karşı gelmesi daha büyük sıkıntı. Basit şark kurnazlıkları yetmez, daha esaslı senaryolar üretmeli...

Apoyu harcadı ama seçim zamanı harcadı. Başkana da seçim zamanı salladı. Gideceklerini biliyordu ve basarisizligi onlara yikti. Terim ya kendisi gucluyken ya da karsisindaki zayifken bunlari yapar. Iki senedir hicbir başarısı olmayan terim bu sene de başarısız olursa elmasa sallamayı bırak kapısında yatar. Ya da gider adsyi çalıştırır.

Ardayi bi 20 macda
Babeli bi 25 macda
Emre Ayi bi 20 macda
Omeri bi 18 macda
Alpaslani bi 20 macda
Falcaoyu bi 15 macda
Feghouliyi bi 15 macda
Yedlini bi 30 macda
Ogulcani bi 10 macda

Hesap cok basit sunlardan 4 tanesinin ayni 11de ciktigi her macda puan kaybedecegiz

Onun icin sampiyon olamayacagimiz kalibimi basarim

Futbol bu abi 2+2 4 eder bu topcularda tam bu hesabin futbol matematigi

Not: kesin aklima gelmeyen daha cok negatif hesap (futbolcu) vardir

Ardayi bi 20 macda
Babeli bi 25 macda
Emre Ayi bi 20 macda
Omeri bi 18 macda
Alpaslani bi 20 macda
Falcaoyu bi 15 macda
Feghouliyi bi 15 macda
Yedlini bi 30 macda
Ogulcani bi 10 macda

Hesap cok basit sunlardan 4 tanesinin ayni 11de ciktigi her macda puan kaybedecegiz

Onun icin sampiyon olamayacagimiz kalibimi basarim

Futbol bu abi 2+2 4 eder bu topcularda tam bu hesabin futbol matematigi

Not: kesin aklima gelmeyen daha cok negatif hesap (futbolcu) vardir
Ben net söylüyorum artık bu sene şampiyon olamayacağız. 4-5 için mücadele ederiz

Acun insallah bu sene survivor Allstar yapar bu yonetimle biz her hafta sonu puan kaybiyla cok survivor izleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt