Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geyik ve konu disi sohbet bitmistir artik nobet konusunda, o mazaretle gelen gelmesin uzak dursun forumdan zaten. Burada ciddi futbol haberleri ve transferler konusma yeridir, baska turlu sohbetler icin yeterince ayri konu mevcuttur forumda yani isteyen istedigi yere yazabilir baska mevculari konusmak istiyorsa. Nobet konusunda kolpa haberlere son vermek icin boyle bir karar aldik + surekli bazi kisiler surekli konu disina cikmasini engellemek icin.
Geyikten kastım konu dışı değildi, futbolla alakalı sohbetleri kast etmiştim. Ama sorun yok.

Yahu adminlerim, Larsen bu fiyata bu külfetle alınmasın derken Rosier'i örnek verdim, vallahi pişman oldum. Tamam alınmasın Rosier'i eşşekler kovalasın. @Keramettin TANRIVERDİ nin önerdiği Brezilyalıya fitim. Yeterki zarar ettirecek bir transfer yapılmasın, bu paralara geminin son limanı olmayalım.
Ben senin için söylemedim abi. Medyadaki haberler bi de sercanın girdiği son olay cidden sinir bozucu. Yoksa ben de larssen'e falan fit değilim.

Dün Akaretlerde oturduğu mekanda morali bozuk ve ağlamaklıydı. Stresten 10 dakikada buzlu kahvesinin yanında 3 sigara yaktı. Kendisi kuduruyor, her halinden belli.
Valla adminim şu Beşiktaşlılar göt olsun diye istiyorum Rosier transferini. Belki yanlış yapıyoruz ama oynar heralde bizde de bir şekilde ?

Lazio'ya gitmiş.Şener ve Linnes'den açılan maaş bütçesi ile alabilirdik.

Yok Rosier şunu dedi yok bunu dedi bırakın bu işleri bu adamlarda daima para konuşur, adam 1 yıl kiralık oynadı diye ne abartıyorlar, biz MHY biliriz nasıl GALATASARAY'lı olduğunu, İrfan'ı da biliriz, bu devirde parayı veren düdüğü çalar hele ki Brezilya'lı Portekizli olacak hatır bela gidecek haaaa bıraksınlar bu işleri, bastır parayı bakalım yarın sabah nasıl gelip oynuyor, bekara karı boşamak kolay tabi gazetecilerde atıp tutuyor işte, Baliç kefen giyiyordu ne oldu ? Gary'nin babasıydı Fatih TERİM ne oldu ? Sergen Burak 8jk'liydi ne oldu ?

Bizim teklifimiz Sporting’in oyuncuya baskı yapmasına neden oluyor anladığım kadarıyla. Zorlasak alabiliriz belli ki ama bu kadar bjk isteyen bir oyuncunun bize gelmesini istemem. Sercan’ın durumu normal yani.

Dönem başında Beşiktaş'ın kıçına don alacak parası olmadığını yazmıştım, elden Ljajic ve Vida'yı çıkarmazlarsa da bu zorluk devam edecek keza Larin de problem çünkü 1.6 milyon euro maaşı var ve yeni sözleşmede aynı maaş bile devam etse yükü 3 milyon euroya gelecek.

Bu şartlarda santrafor, 10 numara, sağ açığa 10 milyon euro maaş veremezler.

Limitlerini 100 milyon lira arttırmaları lazım bu sarmaldan çıkmak için.

ulan tatil yapacak zaman mı? persembe görüşülecekmiş. bunu bu şekilde yapabilmen için ghezzal in cepte olması tok alıcı rolünde olman lazım. insallah öyleyizdir. yoksa görüşmeyi 2 gün daha sallamak akıl işi değil. profesyonelliğe de yakışmaz kurumsal yapiya da. cumaları da kapatalım olmazsa kulübü. mübarek gün sonucta

Son uyari:

dandik twitter hesaplarini burada paylasan arkadaslar suresiz konudan atilacaktir. Oyle yok bunun bildigi vardir yok yonetime yakindir falan kabul etmiyoruz.

Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor, FutbolArena ve Nexus Sport kaynaklı haberleri nobet konusuna tasimak da yasaktır.
Yeni akİT nedir ya :asd:

Ghezzal'i de Ronaldo maaşıyla almayız umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt