Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Elmas’ın canlı yayında açıklamalarda bulunacağı gstv programında transfer sorusu alınmaması kararlaştırıldı.
( skorer )
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gstv baskını için hazırda bekleyelimBizler bunun Nur yüzünü görmek için değil transfer haberleri için izleyeceğiz. İsyan çıkar
Dur lan acayip heyecan verir öyle bir şey. Kanat, bek filan almasak bile olurdieng adli gedson orta sahası mı kuruyoruz @Emrah Duvar
Hicbir sey olmaz. Yeni yonetim hak verin fiyatlar yukseliyor der kapatiriz mevzuyu rengim.Burak bugün transfer aciklamazsa katliam olur.
Doğruluk payı varsa, yapacakları programında, transferinde, açıklamalarında.... !Burak Elmas’ın canlı yayında açıklamalarda bulunacağı gstv programında transfer sorusu alınmaması kararlaştırıldı.
( skorer )
sponsorluk ile ilgili konuşur mu dersin?Hicbir sey olmaz. Yeni yonetim hak verin fiyatlar yukseliyor der kapatiriz mevzuyu rengim.
Yaw ben yerinde olsam canli yayina falan cikacak yuzum olmaz olm. Soyledigin hicbir seyi yapmamışsın ulan. Cikip ne anlatacak, eski yönetime vurup boyle beklemiyorduk diyecek en fazlasponsorluk ile ilgili konuşur mu dersin?
Sasirmadim. Gaz almak icin toplanti yapiliyor demistim. Son günlerde dolanan G.Sevgisi vs. de patlamistir herhalde bu durumda. Güvenmeyin sözde duyumculara.Ghezzal Galatasaray ve Beşiktaşın yapacağı kavurmalardan tadacak. Yapılacak olan kavurmaların Ghezzal'in kaderini tayin etmede önemli bir rolü olacağı düşünülüyor.