- 18 Temmuz 2009
- 83.256
- 244.144
- 5.263
Vidalvidal m pulinho m
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vidalvidal m pulinho m
etik miymişakintola adanademir işi zora girmiş
teklif götüren başka takımlar yüzünden
@Melih Sönmez Berkan için ne diyorsun kank?

Larin ile de şöyle bir sıkıntıları var, sözleşmesi sezon sonu bitiyor bedava kaçırmamak için sözleşme uzatmak istiyorlar ama Larin 2.5 istiyormuş galiba. Bizde Luyindama ile eğer satmayacaksak sözleşme uzatmalıyız.Dönem başında Beşiktaş'ın kıçına don alacak parası olmadığını yazmıştım, elden Ljajic ve Vida'yı çıkarmazlarsa da bu zorluk devam edecek keza Larin de problem çünkü 1.6 milyon euro maaşı var ve yeni sözleşmede aynı maaş bile devam etse yükü 3 milyon euroya gelecek.
Bu şartlarda santrafor, 10 numara, sağ açığa 10 milyon euro maaş veremezler.
Limitlerini 100 milyon lira arttırmaları lazım bu sarmaldan çıkmak için.
Taylan olmaz amaBerkan taylan gedson orta sahası kurmak gibi bi hataya dusecegimizi dusunuyorum.
süper benfica gelmemiş cok iyiPsv elersek ki bence mucize olur bu
Midtjylland celtic maçının galibi rakibimiz olacak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
süper benfica gelmemiş cok iyi
Nereye banko ya Psv ve sonraki turu geçsek bile Play Off var. Nasıl banko?Normal şartlarda bu takımları tokatlayıp geçmemiz lazım
Psv maçında malen ve dumfries yok diyorlar adam akıllı kadro kurup hazırlansaydık CL grupları bankoydu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Suanda bu olusum pereiranin biryerlerini yaliyorSerkan korkmaz tam gs düsmani. Kuduryor
6 milyon maaşı vardı sanırım. 3 milyon € maliyetle 1 seneliğine ister misiniz?
Stoperlerden biri Alparslanmuslera
larsen-kaan-marcao-moreno
berkan-gedson
ghezzal-stanciu-kerem
mohamed
3.yerli başka kimse bulamıyorum koyacak
kaan'ı da alabiliriz sanki