Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkanin akbaba ve salihe göre en büyük artısı çok daha hırslı ve koşan bir adam olması . Bu yılki transferler genelde sarf yetenekten ziyade mucadeleci diri isimler..iyidir kötüdür orası ayrı ama alparslan aytaç erkan hatta BAY hep aynı tarzda umarım rakibi boğan ısıran GS ozlemimizi bu yıl dindiririz bir de gedson gelirse ortada gözümüz kapalı guvenecegimiz net bir oyuncumuz olur .

Masa başı metni olduğu o kadar belli ki. Adam menajerine diyor ki 'Git GS'a söyle, Sporting'e teklif yapmasın'. Lan böyle bir şeyi neden desin topçu, haddi midir başka takıma yön verdirmek, böyle haber mi olur?

Topcunun yapacağı en fazla, kendi kulübüne, 'Baska takımlardan gelen teklifler ne olursa olsun, ben BJK'den başka bir takıma gitmeyeceğim' demek olur.

Rosier'i Baba Hakkı yapmak için amma kastılar bunlar da bee. Komik.

Dönem başında Beşiktaş'ın kıçına don alacak parası olmadığını yazmıştım, elden Ljajic ve Vida'yı çıkarmazlarsa da bu zorluk devam edecek keza Larin de problem çünkü 1.6 milyon euro maaşı var ve yeni sözleşmede aynı maaş bile devam etse yükü 3 milyon euroya gelecek.

Bu şartlarda santrafor, 10 numara, sağ açığa 10 milyon euro maaş veremezler.

Limitlerini 100 milyon lira arttırmaları lazım bu sarmaldan çıkmak için.
Larin ile de şöyle bir sıkıntıları var, sözleşmesi sezon sonu bitiyor bedava kaçırmamak için sözleşme uzatmak istiyorlar ama Larin 2.5 istiyormuş galiba. Bizde Luyindama ile eğer satmayacaksak sözleşme uzatmalıyız.

muslera
larsen-kaan-marcao-moreno
berkan-gedson
ghezzal-stanciu-kerem
mohamed

3.yerli başka kimse bulamıyorum koyacak
kaan'ı da alabiliriz sanki​
Stoperlerden biri Alparslan

Duruma göre bazen sol bekler Ömer veya Emre

Orta sahada Gedson'un yanına Aytaç Emre Taylan 3'lüsünden biri

Kanada Kerem, Bay veya Emre Kılınç burayada yazılabilir

Esas mesele Gedson'un gelmesi

Olmazsa olmazımız Gedson

E6pf92aWUAAAdGu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt