Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd: :asd: :asd:
bu ne

1626701337730.webp

Yalnız bu yönetimin bir şeyini fark ettiniz mi oyuncu bonservislerini çok rahat ve hızlı şekilde çözüyorlar Ghezzal, Berkan, Barış, Rosier şimdiye kadar bi stanciu konusunda çözemediler ama onu da çözeceklerini düşünüyorum

Burada daha önce de bir kac kez yazdim bunu. Galatasaray mesela bu sene ya da önümüzdeki senelerde uefayi tekrar kazansa bu basariyi kücük düsürüp alaya alacak bir medya var bu kokusmus ülkemizde. Teneke kupa kazandi, önemli olan CL, niye CLyi alamadilar da kiytirik uefayi aldilar diye kücümsenecek vaziyette bu olay.

Ama fb ya da bjk uefayi alsa, hatta yeni düzenlenecek olan konferans ligini kazansalar ayni utanmaz medya fb ve bjkyi dünya devi ilan edip avrupayi nasil titrettigini ballandira ballandira anlatirdi. Maalesef bu yozlasmis ülkede gercek bu.
bu birazda büyüklükle ilgili sanırım
gs fener gibi 6-7 senedir şampiyon olamasa aynı haltı şampiyon olana yapacaklar

ülkede en büyük kesinlikle çekilmiyo bu düzende, al aşağı et mantığı hakim ülkemizde
almanya'da da bu böyledir sanırım bayern münih'e de böyle davranıyolardır da o parasıyla gücüyle herkesi satın alabiliyo fark o
aysal döneminde bi ara bizde öyle yapmıştık bunların anlayacağı dil o çünkü

Yalnız bu yönetimin bir şeyini fark ettiniz mi oyuncu bonservislerini çok rahat ve hızlı şekilde çözüyorlar Ghezzal, Berkan, Barış, Rosier şimdiye kadar bi stanciu konusunda çözemediler ama onu da çözeceklerini düşünüyorum

Kral daha çözülen birşey yok bekleyelim bi

Su dakika saymayi birakin forum copluge dondu herkes icinden saysin zaten bosa sayiyorsunuz dise dokunur birsey olmayacak

Bizim başkanin akıllı bir adam olduğunu düşünüyorum elinde somut birşey olmadan tv ye çıkacağını sanmıyorum taraftarı mutlu edecek mutlaka birşeyler söyleyecegine inanıyorum aksi takdirde destekçi kaybeder 10 gunde transferleri bitireceğiz lafından sonra yine bir hata yapar

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve sarı-kırmızılı yönetim ile görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, Surinam Milli Takımı'nda forma giymeye devam ediyor.
Fatih Terim'in sözleşmesinin 1 yıl daha yenilenmesini istediği Ryan Donk ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli futbolcuya 1 yıllık sözleşme ve garanti ücretini düşük tutarak; maç başı ücret ve bonusları içeren farklı bir sözleşme önerdi.
Galatasaray'ın yanı sıra Altay ile de görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, İzmir ekibiyle bu hafta son kez masaya oturacak.
Düşük ücret dediği kulübün açlık sınırı olan 1 milyon Euro garanti ücrettir.
Evlatlari doyur doyur bitmiyor.

Bizim başkanin akıllı bir adam olduğunu düşünüyorum elinde somut birşey olmadan tv ye çıkacağını sanmıyorum taraftarı mutlu edecek mutlaka birşeyler söyleyecegine inanıyorum aksi takdirde destekçi kaybeder 10 gunde transferleri bitireceğiz lafından sonra yine bir hata yapar
Akıllı biri olsa 10 günde transferi bitireceğim, sponsorla ön protokol yaptık der miydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt