Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.630
- 104.523
- 5.238
yoktuYeni koymuş heralde. Takip ediyordum kendisini yoktu diye hatırlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoktuYeni koymuş heralde. Takip ediyordum kendisini yoktu diye hatırlıyorum.
Çok dikkat etmemiştim ben önceden de olabilir emin değilimdoğru mu?![]()
Veriler Optada ama sadece Bein'e veriliyor Bein de free serverlara dağıtmıyor bildiğim kadarıyla, yani bulamazsın.Turkiye ligi kosu mesafelerini aradim ama bulamadim ulasacagim bir site varmi mac mac oyuncu oyuncu
yoktu. Hemen hemen bizimle ilgili hiç bir şey yoktuÇok dikkat etmemiştim ben önceden de olabilir emin değilim
ama var şu an
hatayIsparta
bu birazda büyüklükle ilgili sanırımBurada daha önce de bir kac kez yazdim bunu. Galatasaray mesela bu sene ya da önümüzdeki senelerde uefayi tekrar kazansa bu basariyi kücük düsürüp alaya alacak bir medya var bu kokusmus ülkemizde. Teneke kupa kazandi, önemli olan CL, niye CLyi alamadilar da kiytirik uefayi aldilar diye kücümsenecek vaziyette bu olay.
Ama fb ya da bjk uefayi alsa, hatta yeni düzenlenecek olan konferans ligini kazansalar ayni utanmaz medya fb ve bjkyi dünya devi ilan edip avrupayi nasil titrettigini ballandira ballandira anlatirdi. Maalesef bu yozlasmis ülkede gercek bu.
Yalnız bu yönetimin bir şeyini fark ettiniz mi oyuncu bonservislerini çok rahat ve hızlı şekilde çözüyorlar Ghezzal, Berkan, Barış, Rosier şimdiye kadar bi stanciu konusunda çözemediler ama onu da çözeceklerini düşünüyorum
Barış ve Berkan bile yeterli önce ki yönetim olsa şimdiye Barış + Berkan'a Ada'nın tapusu verilmiştiKral daha çözülen birşey yok bekleyelim bi
yorumlarda olduğunu iddia etmişler deyoktu. Hemen hemen bizimle ilgili hiç bir şey yoktu
Düşük ücret dediği kulübün açlık sınırı olan 1 milyon Euro garanti ücrettir.Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve sarı-kırmızılı yönetim ile görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, Surinam Milli Takımı'nda forma giymeye devam ediyor.
Fatih Terim'in sözleşmesinin 1 yıl daha yenilenmesini istediği Ryan Donk ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli futbolcuya 1 yıllık sözleşme ve garanti ücretini düşük tutarak; maç başı ücret ve bonusları içeren farklı bir sözleşme önerdi.
Galatasaray'ın yanı sıra Altay ile de görüşmelerini sürdüren Ryan Donk, İzmir ekibiyle bu hafta son kez masaya oturacak.
Akıllı biri olsa 10 günde transferi bitireceğim, sponsorla ön protokol yaptık der miydi.Bizim başkanin akıllı bir adam olduğunu düşünüyorum elinde somut birşey olmadan tv ye çıkacağını sanmıyorum taraftarı mutlu edecek mutlaka birşeyler söyleyecegine inanıyorum aksi takdirde destekçi kaybeder 10 gunde transferleri bitireceğiz lafından sonra yine bir hata yapar