onun için değil
hangi görüşler olduğunu merak etmiştim
Genel sohbet bölümünde denk gelirsek bunun sohbetini yaparız bir gün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun için değil
hangi görüşler olduğunu merak etmiştim
komik mi şimdi buEmenike’yi bari alsak![]()
Sıcak havalarda iyi gider soğuk duş etkisi gibiPsv den 3 4 yiyelimde bi kendimize gelelim
Vergileri de var bunların tabi. Millet bu paraya takım kuruyor clde terör estiriyorBaşkan Burak Elmas: ''Takımdan ayrılması gereken oyuncularla birebir ben görüştüm onlarda teklif bekliyorlar. Kim olduklarını söylemeyeyim, biraz önce rakamlar verdim oradan anlayabilirsiniz.''
Falcao: 5 milyon euro
Feghouli: 3.85 milyon euro
Babel: 2.5 milyon euro
Diagne: 2.4 milyon euro
toplam: 140 milyon TL
daha imza paralari falan eklenmedi buna. Ayrica sadece KAP'tan bildigimiz bu, bazilari daha yuksek para aliyorlar diyor dogru da olabilir. Kesin 200 milyon TL falan vardir hepsi dahil. Manyakca.
Başkan Burak Elmas: ''Takımdan ayrılması gereken oyuncularla birebir ben görüştüm onlarda teklif bekliyorlar. Kim olduklarını söylemeyeyim, biraz önce rakamlar verdim oradan anlayabilirsiniz.''
Falcao: 5 milyon euro
Feghouli: 3.85 milyon euro
Babel: 2.5 milyon euro
Diagne: 2.4 milyon euro
toplam: 140 milyon TL
daha imza paralari falan eklenmedi buna. Ayrica sadece KAP'tan bildigimiz bu, bazilari daha yuksek para aliyorlar diyor dogru da olabilir. Kesin 200 milyon TL falan vardir hepsi dahil. Manyakca.
Küfür edememeyi bastırma duygusu oBeyler, bir şey soracağım size. Transferlerin geleceğine inanmıyorsanız neden yazıyorsunuz? Yani konuya kilit resmi atınca veya ''kilit'' yazınca ne oluyor? Ne anlıyorsunuz bundan?
Bizde 4 oyuncuya kamyon dolu para veriyoruz sonra transfer bekliyoruz burada , bazi arkadaslar komple yeni takim istiyor. Buyursun yapsin yeni takimiVergileri de var bunların tabi. Millet bu paraya takım kuruyor clde terör estiriyor
@Ibrahim Özveren yardımcı ol