Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1626710874672.webp

Donduk dolaştık aynı yere geldik. 4 oyuncu değil problem bütün transferler sorunlu. Sen şimdi verim alamadigin miymiy Akbabaya indirim yaptın güya. 1 milyon alıyor eski sözleşmeye göre sabit kur, düşük vergiyle 2.2 milyon Euro gibi bir para çıkışı varken şu anda da 1.6-1.8 arası cebinden çıkıyor. Dehşet bir çöpe para atışı var. O buyuk başları her sene burada yazdık zaten ama yönetimler bir şekilde gitmesi için çabalamak yerine saçma sapan işlere girdik.
Vallah'ı şu şartlarda bu oyunculardan kurtulmak için camia içinden bir miktar nakit bağışı toplayarak kulüp üzerinde olmayacak şekilde fesih işlemleri yapıp en azindan kesin gelirlerimizden pay almalarını engellemek gerekiyor.

Bonservis istemezsen diagne-babelden kurtulursun. Paragoz olan diğer ikili büyük sıkıntı hadi birisi için %50 ile kurtulalım diyelim diğeri o parayı ve keyfi bırakıp bir yere gitmez. Yani kısaca %25'i sömürmeye devam edecek.

Benim kızdığım nokta çok farklı abicim biz niye yetenekli, genç free oyunculara salça olmuyoruz. Her sene bir sürü örneği var sorun scout ekibindeyse defolsun gitsinler yerini dolduracak illaki birileri bulunur. Sank takımdaki oyuncular muhteşem bakılan adamlar şahane de free olanlarla ilgilenmiyoruz.
Başkandan anladığım kadarıyla ciddi isim beklentisi oldugunu düşünüyor.
İsim işini bırakmak zorundayiz.
Hatay nasıl alıyorsa, Trabzon nasil gidip kibristan oyuncu bulup alıyorsa sende alacaksın. Her sene free oyuncuları görüp gitmelerine üzülmekten ben sıkıldım. Yazık günah.
1.5 milyona 3.ligden oyuncu alabiliyorsam ve en az onun kadar kaliteli olan free yabancılar alinmiyorsa art niyet ararim

Bizim nöbet her zaman ki gibi dönemim kapanmasina 1 hafta kala baslicak. Hic sasmaz

Benim için en büyük transfer ilk etapta falcao feghouli diagne gibi rezillern yollanması olur. Hadi diagneyi biraz kenara tutuyorum ama o ikisi evlat olsa sevilmez

Başkan Burak Elmas: ''Takımdan ayrılması gereken oyuncularla birebir ben görüştüm onlarda teklif bekliyorlar. Kim olduklarını söylemeyeyim, biraz önce rakamlar verdim oradan anlayabilirsiniz.''

Falcao: 5 milyon euro
Feghouli: 3.85 milyon euro
Babel: 2.5 milyon euro
Diagne: 2.4 milyon euro

toplam: 140 milyon TL

daha imza paralari falan eklenmedi buna. Ayrica sadece KAP'tan bildigimiz bu, bazilari daha yuksek para aliyorlar diyor dogru da olabilir. Kesin 200 milyon TL falan vardir hepsi dahil. Manyakca.

Beyler, bir şey soracağım size. Transferlerin geleceğine inanmıyorsanız neden yazıyorsunuz? Yani konuya kilit resmi atınca veya ''kilit'' yazınca ne oluyor? Ne anlıyorsunuz bundan?

Başkan Burak Elmas: ''Takımdan ayrılması gereken oyuncularla birebir ben görüştüm onlarda teklif bekliyorlar. Kim olduklarını söylemeyeyim, biraz önce rakamlar verdim oradan anlayabilirsiniz.''

daha imza paralari falan eklenmedi buna. Ayrica sadece KAP'tan bildigimiz bu, bazilari daha yuksek para aliyorlar diyor dogru da olabilir. Kesin 200 milyon TL falan vardir hepsi dahil. Manyakca.
Vergileri de var bunların tabi. Millet bu paraya takım kuruyor clde terör estiriyor

Digne dışındakilere 1 ‘er m euro daha eklemeliyiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt