Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli, sorunları konuşacağımız insanlar da var tabii ki. Ama gerisi çukur. Mantık çerçevesinde verdikleri tek bir argüman olsa sabaha kadar tartışırım. Ama terim istifa,belmas istifa, bu herifleri görürken fbjk taraftarıyla konuşuyorum gibi hissediyorum. Öyle bir nefret var çünkü. Güzel vakit geçirmek imkansız.
Hakan bey beni siz mi ifşaladınız?

Kaliteli, sorunları konuşacağımız insanlar da var tabii ki. Ama gerisi çukur. Mantık çerçevesinde verdikleri tek bir argüman olsa sabaha kadar tartışırım. Ama terim istifa,belmas istifa, bu herifleri görürken fbjk taraftarıyla konuşuyorum gibi hissediyorum. Öyle bir nefret var çünkü. Güzel vakit geçirmek imkansız.
Selam nasilsin

Gecenin su saati ciddiye alip cevap veriyorum uzun uzun ya.forumu ya da sizleri onemsemesem cevap da vermem.yok yalancisin,yok takipcili hesap,yok fake hesabini banladim bilmem ne diye girgir geciliyo hala.iyi forumlar

@Alper Altun beni ihrac et abi,ben yazmak istemiyorum artık .buraya eglenmek icin girerken yalan,samimiyetsiz sozlere uzun uzun cevap vermek istemiyorum artık.senede 6 ay yokum zaten,tumden keselim hesabi.fake sergen arayip dursunlar burdakilerde gidince yine

9BDA0555-49CF-4C3F-B168-E2536F4F0F99.webp

Öyle bir sezon ki galasevgisi Gurrpegi falan tutturamıyor, yabancı kaynakların bile bizimle ilgili yaptığı haberler kolpa çıkıyor bknz Rui. Kime inanacağımızı şaşırdık.

@Alper Altun beni ihrac et abi,ben yazmak istemiyorum artık .buraya eglenmek icin girerken yalan,samimiyetsiz sozlere uzun uzun cevap vermek istemiyorum artık.senede 6 ay yokum zaten,tumden keselim hesabi.fake sergen arayip dursunlar burdakilerde gidince yine
Söz veriyormusun feyk hesapla geri gelmeyeceğine dair

Söz veriyormusun banımı kaldırın demeyeceğine dair

Gecenin su saati ciddiye alip cevap veriyorum uzun uzun ya.forumu ya da sizleri onemsemesem cevap da vermem.yok yalancisin,yok takipcili hesap,yok fake hesabini banladim bilmem ne diye girgir geciliyo hala.iyi forumlar
"Şu vs şu nöbetten atılsın butonuyum" diyen bir adamı fazla ciddiye alıyorsun kral.

boyle bisey olursa forum kalkinir ya olmasin oyle bisey seviyenin dusuk tutulmasi lazim

Diger konularda cevap yok,hakliyim çünkü.her sene oldugu gibi 10 sene once actigim uyelikler üzerinden laf tikilyo.ben ceza aldigimda bile milleti rahatsiz ediyo forumdakiler sen sergen misin diye.bu konuda son olsun burda @Furkan Korkmaz her kimi ben diye hesabını kapattın moderatorken bilmiyorum ama gercekten ben degildim.bensemde hatirlamiyorum,salaklik yapmisim o zaman
Cevap vermeyince haklı olmuyorsun. Bak ben smod iken seni bu konuda uyarmışım, sene 2021 hala aynı tavırdasın. Nöbete katkı verenleri rahat bırak bunu artık bir üye olarak söylüyorum.

Screenshot_2021-07-16-01-41-02.jpeg

Ayrıca bu fake üyelik konusunda da mesajlaşmışız telde olduğum için full sayfa ekran ss alamıyorım istersen yarın atarım. Öyle beni ihraç edin filan dememişsin şimdi şov yapma. Nöbeti okuyalım diyoruz biri haber paylaşıyo pat senin yorumun o kolpacı yalan haber, sanane yav. Senin teyit ettiğim bilgilerimi okuyacaz. Her sene aynısın nöbeti okumaktan soğutuyorsun adamı. Yok pizza, tavuk topu, yok göbüşcan hoca. Nöbet konusu mu sence bunlar ama insanlar anlayış gösteriyor bir şey demiyorsa seninde burdaki insanlara gereksiz, engelledim, leş nöbet gibi ifadeler kullanma hakkın yok.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt