Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psg god mode açtı şaka maka, mbappe'yi ellerinde tutabilecekler mi sizce? ben pek zannetmiyorum. keşke mbappe şöyle bi ManUtd falan yapsa ne güzel olurdu

Bu Çakma Keita'nın Karşısında Ömer Bayram'ın oynayacak olması kafadan 1-0 başlatır psv yi

Ben alistim artik.her sene fake uyelik mevzusu patliyo.ersan gulum bjkye gitti diye ceza aldirdilar bu forumda bana,geçmişte duyum veren bi abinin üyeliğini sahte sandim diye de ceza yedim.aliskinim
Sen neden kendini böyle savunma çabasına giriyorsun 3-5 herif için? Önce bunu düzelt öyle alışmakla falan olmaz bu elemanlar için. Valla böyle insanları hayatımda zaten bulundurmam sosyal ortamda hiç bulundurmam. Ne bu böyle herkes senin üzerinden vuruyor başı sıkıştığı zaman.

nöbetten bu kadar şikayetçiyseniz saat 02:00 niye buradasınız arkadaslar? kimse birbiriyle aynı fikirde, aynı görüşte olmak zorunda değil. herkesin elinde bir klavye var ve bu klavyeyi kullanarak çok saçma triplere giriyorsunuz. kendinizce yanlış yorumlara fikrinizi belirtiyorsunuz, o kişileri engellediğinizi/yoksaydığınızı söylüyorsunuz, o insanlar nöbetteyken de nöbet çöp, leş diyorsunuz. yahu sen bu adamı engellemişsin açma o zaman mesajını? nöbet leş, nöbet bilmemne... burada herkes kendi aklınca galatasarayın menfaatini düşünüyor, biri transfer yarın olsun diyor diğeri sabredelim en iyisi olacaktır diyor bir diğeri çok sinirli, yönetime giydiriyor... ee bunlar olacak burası forum. fikirlere saygı duymayı öğrenmek şart

Bu arada son paok macinda ben psvyi cok begenmedim

Ilk 20 25 dakika onemli orda ki baskidan cikarsak ve sakin kalirsak birseyler olabilir

Onemli olan sakin kalip presi paslarla kirmak ve defans arkasina atilan hizli toplarla cikmak olmalu

Halami okuyorsunuz
solbekde omer stoperde luyi ortada emre a ilemi sakin kalacaksin 3 tane yer doneriz :)

Bu arada son paok macinda ben psvyi cok begenmedim

Ilk 20 25 dakika onemli orda ki baskidan cikarsak ve sakin kalirsak birseyler olabilir

Onemli olan sakin kalip presi paslarla kirmak ve defans arkasina atilan hizli toplarla cikmak olmalu

Halami okuyorsunuz
solbekde omer stoperde luyi ortada emre a ilemi sakin kalacaksin 3 tane yer doneriz :)
Ben de diyorum ne diyo bu ahahha

Bu arada gülen emoji atmadım sadece beğendim.Yalan atmayalım. Adam gider ayak neye like attığımıza da karışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt