Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
psg god mode açtı şaka maka, mbappe'yi ellerinde tutabilecekler mi sizce? ben pek zannetmiyorum. keşke mbappe şöyle bi ManUtd falan yapsa ne güzel olurdu
sözleşmesi bitiyorTutarlar para cok, kimsede 200 milyon veremez ffp varken
antepdeki maximi ister misiniz
Sen neden kendini böyle savunma çabasına giriyorsun 3-5 herif için? Önce bunu düzelt öyle alışmakla falan olmaz bu elemanlar için. Valla böyle insanları hayatımda zaten bulundurmam sosyal ortamda hiç bulundurmam. Ne bu böyle herkes senin üzerinden vuruyor başı sıkıştığı zaman.Ben alistim artik.her sene fake uyelik mevzusu patliyo.ersan gulum bjkye gitti diye ceza aldirdilar bu forumda bana,geçmişte duyum veren bi abinin üyeliğini sahte sandim diye de ceza yedim.aliskinim
@Furkan Korkmaz sana gore bu arkadaşta cok terbiyelidir.yorumunu gulerek begendigine gore.samimiyetine tesekkur ederim.fake üyeliklerim hakkinda konusmaya devam edebilirsin.iyi forumlaraykut sergen zeren malı mı
sözleşmesi bitecek ve kendisi kalmayı düşünmüyor sanırım o tarz haberler okumuştum. bence salar orayı yaTutarlar para cok, kimsede 200 milyon veremez ffp varken
Forumda bir grup var, teşkilat kurmuşlar kim oldukları belli. Tek başına takılan tiplere de böyle bulaşıyorlar genelde.

Ben de diyorum ne diyo bu ahahhaBu arada son paok macinda ben psvyi cok begenmedim
Ilk 20 25 dakika onemli orda ki baskidan cikarsak ve sakin kalirsak birseyler olabilir
Onemli olan sakin kalip presi paslarla kirmak ve defans arkasina atilan hizli toplarla cikmak olmalu
Halami okuyorsunuz
solbekde omer stoperde luyi ortada emre a ilemi sakin kalacaksin 3 tane yer doneriz![]()
sözleşmesi bitiyor