Turgut Tokatlı
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 140
- 141
- 238
Dervişoğlubaşkana son sorulan oyuncu florentino mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dervişoğlubaşkana son sorulan oyuncu florentino mu
Kuzen gezzali alip bjklileri kudurtmayi deli gibi istediğimi itiraf edeyim. Bu iş artik namus meselesi oldu.para yok ama marcao satılmasın
para yok ama musleraya verilen sözleşme eleştirilmesin
para yok ama luyindama o paraya gitmesin
para yok ama ghezzal'i alıp bjkyı kudurtalım
taraftarı da anlamak da güç
ara sıra açarbjk çukurdur
üzerine konuşmayın
Sanmambaşkana son sorulan oyuncu florentino mu
Halil galibabaşkana son sorulan oyuncu florentino mu
Çok da seyimizdeydi bu detay. Hem ghezzal hem gedson alınacak diye düşünüyorum.bjk çekilmiş
Bize ünal aysalın Galatasaraya daha bağlı olanı ve erdal torunoğuları gibi işi bilen Galatasaraylı yönetici lazım. Bak bakalım o zaman Galatasarayı durdurabiliyorlar mı.Ben Ünal Aysal'ı severim ama transferde bu kadar övülmesi manasız
O transferleri yaptı sonraki yönetimlere ffp cezası gibi bir miras bıraktı
Aysal'ın tff'ye kafa tutmasını çok severdim ben
Ama sadece iyi yönlerini görüp kötü yönlerini görmemek olmaz
Rosier çok istiyorsa bjkyi o kadar uzamazAlamadık desinler. Tüm parayı vazgeçince Rosier için teklif etmişler, onda da ödeme planı konuşuluyormuş. Yine taksitli falan almaya kalkıyorlarsa uzar o iş.
Galatasaray'ı kullanıp isim yapmaya çalışan tüm duyumcu müsveddelerinin abv.
Alevli bir haftaymış...
Gördük alevi
umarım bu forumda son ciddi postun olurUmarim bu forumda son ciddi postum olur;
Linc yerim belki ama hadi bakalim: Umarim transfer yapmayiz. Elimde olanlarla idare edecegiz eger cikaramazsak. Elimde Falcao var 5 milyon aliyor kullanmayi ogrenmek zorundayiz. Sampiyon olubilecek bir kabliyeetimiz var neticede bunu gecen senede gorduk. Ha bi sol bek transferi gelir belki bunu destekleyebilirim. Ama artik taraftarda simarik taraftar olmaktan cikmak zorunda, bizim son 10 senedir yasadigimiz aliskin oldugumuz isler surdurulebilecek isler degildi hic bir zaman. Taraftarda bence girecegimiz surecte ders almali, yeni aliskinliklar edilmeli.
Her baskan adayi, parti adayi heryerde mevcut kazanmak istiyorsan milletin ne duymak istedigini soyleyeceksin. Kimsede durun oglum kur olmus 1:10, bizim borcumuz var demedi hepimiz gaza geldik. Yine aptal yerine koyulan biz olduk. Simdide geldi para yokmus, Galatasarayin menfaatlerini, surdurulebilecek hale donusmek falan diyo. Para yok. Hepimiz biliyorduk bunu ve yine inandik. Cocukken bile markete murkete giderken kucuk yasda ogrenmedik mi ''Oglum alamayiz'' denildiginde para olmadigini. Ogrendik. Bu da cok farkli bir durum degil. Boyle olmasi gerekiyorsa boyle olucak biz yine izliyecegiz sampiyon olur olmayiz yapicak bisey yok. Zaten sampiyonluk icin destekliyorsan Galatasarayi birak destekleme.
bro gs muhabirleri transfer haberleri al diye sey ettiydim , roffaya pek ugramiyorum ya.Kim bunlar reis? Onemli kisilerse bizde ugurlayalim. Sen nezaman geliyorsun buraya MADOda dondurma gomelim