Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para yok ama marcao satılmasın
para yok ama musleraya verilen sözleşme eleştirilmesin
para yok ama luyindama o paraya gitmesin
para yok ama ghezzal'i alıp bjkyı kudurtalım

taraftarı da anlamak da güç
Kuzen gezzali alip bjklileri kudurtmayi deli gibi istediğimi itiraf edeyim. Bu iş artik namus meselesi oldu.

Ben Ünal Aysal'ı severim ama transferde bu kadar övülmesi manasız
O transferleri yaptı sonraki yönetimlere ffp cezası gibi bir miras bıraktı
Aysal'ın tff'ye kafa tutmasını çok severdim ben
Ama sadece iyi yönlerini görüp kötü yönlerini görmemek olmaz
Bize ünal aysalın Galatasaraya daha bağlı olanı ve erdal torunoğuları gibi işi bilen Galatasaraylı yönetici lazım. Bak bakalım o zaman Galatasarayı durdurabiliyorlar mı.

Transfer çalımı işinde Bjk’ye karşı bile aciziz. Bjk ve Ghezzal ikili oynuyor olabilir. Adamlar günlerdir ağlıyor, mağduru oynuyor. Bizde ise Gedson’a teklif yaptıklarına dair belge bile var ama adam akıllı kullanıp algıyı tersine çeviremiyoruz.

Günlerdir oyalandık, Psv maçına transfersiz çıkacağız, Gedson işini de uzatıp hatta belki de suya düşürtecekler. Biz elenince de Rozier ve Ghezzal’la anlaşırlar. Bizse ağzımızı açmaya devam ederiz.

Kendileri ......lık yapıp mensah'ı 19.05'te açıklayacak , hatta üstüne başkanları 'parayı veren alır bu kadar basit' diye açıklama yapacak ; biz bunların istediği adamı isteyince hani centilmenlik hea
Kalmadı bizde o centilmenlikten

Umarim bu forumda son ciddi postum olur;
Linc yerim belki ama hadi bakalim: Umarim transfer yapmayiz. Elimde olanlarla idare edecegiz eger cikaramazsak. Elimde Falcao var 5 milyon aliyor kullanmayi ogrenmek zorundayiz. Sampiyon olubilecek bir kabliyeetimiz var neticede bunu gecen senede gorduk. Ha bi sol bek transferi gelir belki bunu destekleyebilirim. Ama artik taraftarda simarik taraftar olmaktan cikmak zorunda, bizim son 10 senedir yasadigimiz aliskin oldugumuz isler surdurulebilecek isler degildi hic bir zaman. Taraftarda bence girecegimiz surecte ders almali, yeni aliskinliklar edilmeli.

Her baskan adayi, parti adayi heryerde mevcut kazanmak istiyorsan milletin ne duymak istedigini soyleyeceksin. Kimsede durun oglum kur olmus 1:10, bizim borcumuz var demedi hepimiz gaza geldik. Yine aptal yerine koyulan biz olduk. Simdide geldi para yokmus, Galatasarayin menfaatlerini, surdurulebilecek hale donusmek falan diyo. Para yok. Hepimiz biliyorduk bunu ve yine inandik. Cocukken bile markete murkete giderken kucuk yasda ogrenmedik mi ''Oglum alamayiz'' denildiginde para olmadigini. Ogrendik. Bu da cok farkli bir durum degil. Boyle olmasi gerekiyorsa boyle olucak biz yine izliyecegiz sampiyon olur olmayiz yapicak bisey yok. Zaten sampiyonluk icin destekliyorsan Galatasarayi birak destekleme.
umarım bu forumda son ciddi postun olur

Başkan biraz bu hafta transfer olmaz gibi konuşsa da sanki bu hafta 1-2 transfer açıklanacak gibi geliyor bana. Başkanın açıklamaları taraftar tepkisi yüzünden bunlar nasıl olsa oyuncuyu alacak deyip fiyat yükselten veya indirmeyenler için yapılanda bir açıklama aynı zamanda. Ama şu Soso, Falcao, Diagne bir gitse transferlerden daha çok sevineceğim. Hatta bunlar gitsin ama oyuncu gelmeyecek desinler buna da razıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt