Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.620
- 110.665
- 4.878
transfere ihtiyacımız olmadığına kanaat getirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklamış ya ilk Gs yaptı diyor.
GSCimbom Mobile App
kimmiş sponsor, desene elendik, saracchide yok onyekuruda yok keza gedson nasıl olacak bu iş? geçen sezondan daha güçsüzüz.Transfer yok sponsor var
Beşiktaş Yöneticisi Kerem Gürel: "Görüşme talebi reddedildikten sonra, maaş teklif etme isteği de oyuncu tarafından reddedilen bir oyuncunun kulübüne ciddi bir bonservis önermenin sebebi ile ilgili de açıklama yapın lütfen, tebessüm ederek takip etmeye devam edelim."
Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran: "Sadece Avrupa'da 164 ülke var. Bu ülkelerin ilk liginde yaklaşık 50 bin futbolcu oynuyor. Hal böyle iken, borç içerisinde yüzen kulüplerin, rakibinin oyuncusuna kanca atması büyük acizlik. Bu savaş kimseye yaramaz."
Şunlara bile haddini bildiremiyoruz, işte bu yüzden acizce yönetiliyoruz yıllardır.
hukuki süreç devam ediyor daha sponsorluktakimmiş sponsor, desene elendik, saracchide yok onyekuruda yok keza gedson nasıl olacak bu iş? geçen sezondan daha güçsüzüz.
Biten transfer yokmuş. Kısa özet bu.başkan ne anlattı beyler özet geçermisiniz
hadi lan alin diye cekileceksin aradan , nasil olsa alamiyacaklar ozaman fenda döt olurlarCan Tongo: "Eğer Galatasaray Ghezzal’ı alırsa; Beşiktaş taraftarı Galatasaray’a değil, alamayacağı halde sadece fiyat artırmak için Gedson’a talip olan Beşiktaş transfer komitesine kızmalı."
nasıl hukuki bir süreç var yahu engel oluyor?hukuki süreç devam ediyor daha sponsorlukta
sızdırmıştır bjk nolacak. gerçeklik payı da var bence. ama önceye dönmek lazım. 19.05 de mensah ı açıklarken, ft için tabi alkıslayacaklar baska careleri mi var derken, gedson için geçmişte ileri geri konustuktan sonra bu açıklamaları yapmak şuursuzluktur. transferler üzerinden edep arayacaklarına dönüp arkaya baksınlar bi bakalım.o iddiada ama tarihleri biliyormuş ya onları açıklasın