Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.227
- 41.851
- 3.413
Kimseye guvenmeyin derim. Daha baskan bilmiyor transferleri. Duyumcularin veya hocaya yakin olanlar nerden bilecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hic izlemedim o yuzden yorum yapamiyacagimbonservis yoksa makul![]()
Firati gorunce aninda kanali degistiriyorum 1 saniye ilzemeye bile tahammulum yokTrt spor’da ki Beşiktaşlılar ( Fırat ve fatih) kadar fanatik yorumcu yok başka,ne Galatasaraylı olup ne fenerli olupta kendi takımını bu kadar ağızı köpürürcesine savunan görmedim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Had bildirdiğimiz için ağlıyorlar gibi gözüktü bana.Beşiktaş Yöneticisi Kerem Gürel: "Görüşme talebi reddedildikten sonra, maaş teklif etme isteği de oyuncu tarafından reddedilen bir oyuncunun kulübüne ciddi bir bonservis önermenin sebebi ile ilgili de açıklama yapın lütfen, tebessüm ederek takip etmeye devam edelim."
Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran: "Sadece Avrupa'da 164 ülke var. Bu ülkelerin ilk liginde yaklaşık 50 bin futbolcu oynuyor. Hal böyle iken, borç içerisinde yüzen kulüplerin, rakibinin oyuncusuna kanca atması büyük acizlik. Bu savaş kimseye yaramaz."
Şunlara bile haddini bildiremiyoruz, işte bu yüzden acizce yönetiliyoruz yıllardır.
Eziklik psikolojisindeler çünküTrt spor’da ki Beşiktaşlılar ( Fırat ve fatih) kadar fanatik yorumcu yok başka,ne Galatasaraylı olup ne fenerli olupta kendi takımını bu kadar ağızı köpürürcesine savunan görmedim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
işin sonunda gelinecek nokta bu zaten. bizim 2+8 teklif ettiğimiz yerde bjk nin +10 üzeri bir şeyle gitmesi lazım. hadi gitti diyelim oyuncunun isteği var. rosier nası bizi tercih etmediyse gedson unda bjk yi tercih edeceğini sanmıyorum. bence kendilerine geçen sene takımlarında şampiyonluk yaşamış ve bu sene cl inde boy gösterecek olmalarına rağmen ghezzal in bjk yi niye tercih etmediklerini sorsunlar. o zaman göreceklerdir büyük kim, küçük kim?Can Tongo: "Eğer Galatasaray Ghezzal’ı alırsa; Beşiktaş taraftarı Galatasaray’a değil, alamayacağı halde sadece fiyat artırmak için Gedson’a talip olan Beşiktaş transfer komitesine kızmalı."
Hukuki prosödür dedi başkan. Belki mevcut sponsorların öncelik hakları tarzı bir şey olabilir. Yada başka bir şey.nasıl hukuki bir süreç var yahu engel oluyor?
Bildiremiyoruz, sıfır icraat yine. Bırak bunları TS kadar bile olamıyoruz yav, adamlar yapıyor transferleri çekiliyor kenara. Biz de şunlarla mahalle kavgası yapıyoruz 2 haftadır. Dünyada başka hiç topçu yok sanki.Had bildirdiğimiz için ağlıyorlar gibi gözüktü bana.
3 haziranda Bjk'nin Geson teklifi Fırat Günayer'in kendi haberi hatta.sızdırmıştır bjk nolacak. gerçeklik payı da var bence. ama önceye dönmek lazım. 19.05 de mensah ı açıklarken, ft için tabi alkıslayacaklar baska careleri mi var derken, gedson için geçmişte ileri geri konustuktan sonra bu açıklamaları yapmak şuursuzluktur. transferler üzerinden edep arayacaklarına dönüp arkaya baksınlar bi bakalım.
başkanların çıktığı yayında gördük çebi'nin neyin peşinde olduğunu. birlik falan olduğu yok kendi çıkarlarını düşünüyor. eğer o gruptan ilk satan olursa da bjk camiası olur görürsünüz. arkasından ts gelir. koç ve elmas kalır basbaşa.
Güvenme yok ama sonuçta burası transfer nöbeti ilk defa duyum verdiğini gördüm, zaten bu hafta belli olur.Kimseye guvenmeyin derim. Daha baskan bilmiyor transferleri. Duyumcularin veya hocaya yakin olanlar nerden bilecek?
keşke açıklasaydı.Hukuki prosödür dedi başkan. Belki mevcut sponsorların öncelik hakları tarzı bir şey olabilir. Yada başka bir şey.
Avrupa şampiyonası başlamadan 9 gün önce. Kendi haberini bile unutuyor.