Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın bankası var, yurt dışında banka ağları var, şirketleri var. Böyle über zengin biri lazım hem de gözü kara olacak.
peki limit konusunda bjk'den daha fazla limitimiz var mı şuan içinO sezonki tüm yükümlülükler. Bonservisin ne kadarı bu sene ödenecekse o kadarı.
Bjk ekside bugün öğrendikki biz de eksideymişiz.peki limit konusunda bjk'den daha fazla limitimiz var mı şuan için
Bjk'nin limitleri geçen ANÇ söyledi zaten şu anki mevcut kadroyu bile yazamıyorlar onlarda da değişik süreç olacak Ersin filan gider diye düşünüyorum Mert Günok alırlar. Bizim genel toplam limit onlara oranla çok çok iyi ama işte Falcao, Feghouli ikisi resmen sömürüyorlarpeki limit konusunda bjk'den daha fazla limitimiz var mı şuan için
Çok oluşturmuyor geçen sezon yönetim pandemiye rağmen kombine satışı yaptı o kombineler bu sezonda olacak yani ekstra yüksek gelir sağlamıyor aslında bize en büyük geliri stad + forma sponsoru sağlayacak sağlam para verirler muhtemelen onu çözmek için ciddi efor harcıyorlardır 2016'da Aziz yıldırım stad ismini Ülker Stadyumu yapıp 100 m dolara yakın nakit parayı transferlere gömmüştükombineleri neden satışa çıkarmadık. kaynak oluştururdu bir nebze :red:

Babel belki kalabilir ama 3'ünün gidici olduğunu düşünüyorum bir şekilde gönderilir yaklaşık 200 m TL'ye yakın limit açılırBabel, falcao, cagne, feg., gideri var mı?
Giderse cagne gider o da belki.Babel, falcao, cagne, feg., gideri var mı?
biz bitmişiz. kapasite %50 zatenÇok oluşturmuyor geçen sezon yönetim pandemiye rağmen kombine satışı yaptı o kombineler bu sezonda olacak yani ekstra yüksek gelir sağlamıyor aslında bize en büyük geliri stad + forma sponsoru sağlayacak sağlam para verirler muhtemelen onu çözmek için ciddi efor harcıyorlardır 2016'da Aziz yıldırım stad ismini Ülker Stadyumu yapıp 100 m dolara yakın nakit parayı transferlere gömmüştü![]()
Kim alacak? Feg ve Falcao sakatlik belasi yasiyor aldiklari maasi kim oder? Bi corona bizde mi var? Nereye gidecek bunlar.Babel belki kalabilir ama 3'ünün gidici olduğunu düşünüyorum bir şekilde gönderilir yaklaşık 200 m TL'ye yakın limit açılır
Mumkun degil abi Falcao bitmis zaten isimi misimide kalmamiskolombiyalıyı deport etseler ne güzel olur
saray ziyaretinde konuşulmuştur umarım
Giderse cagne gider o da belki.
Digerlerinden fayda almaya calisacagiz artik.
Aslında bizim stadın kapasitesi koltuk mesafelerini ayarlayınca 62.500'e çıkabiliyor koltukları da yeni stad sponsoruna yeniletmeye çalışırım hatta kale arkalarına portatif koltuklar koyar ayakta izlenip 72.500 üzeri kapasite çıkarırdım.biz bitmişiz. kapasite %50 zaten