Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ghezzal'de de amacımız sanki fiyat arttırmak falan ya. Çok daha az maaşı olan oyunculara yönelecez bence.

Adamın bankası var, yurt dışında banka ağları var, şirketleri var. Böyle über zengin biri lazım hem de gözü kara olacak.
1626734466572.webp

şöyle bir başkan hayal edebiliyor musun :d

peki limit konusunda bjk'den daha fazla limitimiz var mı şuan için
Bjk ekside bugün öğrendikki biz de eksideymişiz.

Vergi olayına düzenleme gelmezse bu limitlerde oyuncu göndermeden ya da yüksek sponsorluk olmadan çıkış yolu yok gibi.

peki limit konusunda bjk'den daha fazla limitimiz var mı şuan için
Bjk'nin limitleri geçen ANÇ söyledi zaten şu anki mevcut kadroyu bile yazamıyorlar onlarda da değişik süreç olacak Ersin filan gider diye düşünüyorum Mert Günok alırlar. Bizim genel toplam limit onlara oranla çok çok iyi ama işte Falcao, Feghouli ikisi resmen sömürüyorlar :D

Larsen meselesini bir türlü çözemedim dış basında en ufak olumlu haber yok ama iç basın sürekli bitti haberlerini veriyor neler olacak bakacağız ama ilginç bir transfer.

kombineleri neden satışa çıkarmadık. kaynak oluştururdu bir nebze :red:

15k satsak ortalama 2bin tlden 30m tl eder

kombineleri neden satışa çıkarmadık. kaynak oluştururdu bir nebze :red:
Çok oluşturmuyor geçen sezon yönetim pandemiye rağmen kombine satışı yaptı o kombineler bu sezonda olacak yani ekstra yüksek gelir sağlamıyor aslında bize en büyük geliri stad + forma sponsoru sağlayacak sağlam para verirler muhtemelen onu çözmek için ciddi efor harcıyorlardır 2016'da Aziz yıldırım stad ismini Ülker Stadyumu yapıp 100 m dolara yakın nakit parayı transferlere gömmüştü :asd:

tff'nin limit uygulaması sizce mantıklı bir uygulama mı peki? bence çooooook geç alınmış bir karar bu zamandan sonra ancak zararı olur markalar açısından

Çok oluşturmuyor geçen sezon yönetim pandemiye rağmen kombine satışı yaptı o kombineler bu sezonda olacak yani ekstra yüksek gelir sağlamıyor aslında bize en büyük geliri stad + forma sponsoru sağlayacak sağlam para verirler muhtemelen onu çözmek için ciddi efor harcıyorlardır 2016'da Aziz yıldırım stad ismini Ülker Stadyumu yapıp 100 m dolara yakın nakit parayı transferlere gömmüştü :asd:
biz bitmişiz. kapasite %50 zaten

Babel belki kalabilir ama 3'ünün gidici olduğunu düşünüyorum bir şekilde gönderilir yaklaşık 200 m TL'ye yakın limit açılır
Kim alacak? Feg ve Falcao sakatlik belasi yasiyor aldiklari maasi kim oder? Bi corona bizde mi var? Nereye gidecek bunlar.
Herkes temkinli davraniyor bilmiyorum farkindamisin

bence istisnai bir durum olusmazsa gitmezler..Babel, feg, cagne ye uygun bir sistem oynayacan kullanacan başka çare kalmıyor. Falcao zaten kullanılmak bile istemiyor.. bir atımlık kursunun varsa iyi bir 10 numara alırsın.. iki atımlık kurşunun varsa iyi bir 8 alırsın yeter bence...he bunları elinden güzelce çıkarırsın elin rahatlar diğer mevkilere de iyisini getir ama bu takımın iyi ve kaliteli iki orta saha alması lazım..

biz bitmişiz. kapasite %50 zaten
Aslında bizim stadın kapasitesi koltuk mesafelerini ayarlayınca 62.500'e çıkabiliyor koltukları da yeni stad sponsoruna yeniletmeye çalışırım hatta kale arkalarına portatif koltuklar koyar ayakta izlenip 72.500 üzeri kapasite çıkarırdım.

Stadın giriş çıkışlarını rahatlatır stadın dolup boşalmasını en kısa sürede uygulanacak projeleri de yapmak gerekiyor. İnsanlara o kolaylığı sağladıktan sonra 50 bin üzeri her kapasiteyi her zaman oynarız ama o ulaşım kolaylığı olmadığı için normal günde bile insanlar gitmiyor.

Başarılı bir yapı oluştuğunda da stad kapasitesi çok ciddi gelir kazandırmaya başlar Ünal Aysal aslında kapasiteyi arttırmayı düşünüyordu ama kaos dönemi oluşunca rafta kalmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt