- 25 Ocak 2010
- 53.468
- 39.160
- 3.923
“Bayağı eksiğimiz var.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok la bişey gömmedim henüzOnu bunu bırak, gömdün mü kavurmayı.![]()
Gedson zu bjk diyorlar
!!!!Gedson ile alakalı, eğer biz avrupada olmazsak bence zor transfer olur.Bence gedson çok çok zor transfer.Nereye gider bilmiyorum ama bize gelmez, avrupa yapar.
bjk kasımpaşa başakşehir ihtimalleri güçlendi diye yorumladımGedson ile alakalı, eğer biz avrupada olmazsak bence zor transfer olur.Bence gedson çok çok zor transfer.Nereye gider bilmiyorum ama bize gelmez, avrupa yapar.
bjk kasımpaşa başakşehir ihtimalleri güçlendi diye yorumladım
esenler erokspor da olabilir
Evet, ben de onun üzüntüsündeyim.Yok la bişey gömmedim henüz
Sineği böceği arısı ve kalabalığı...Dışarda yiyin ama forumu aksatma nöbet boş kalmasınEvet, ben de onun üzüntüsündeyim.
Yarın şöyle güzel bir mangal yapalım diyorum, ne gerek var dışarda yiyelim diyorlar. Gel de dellenme.
Eleman akşama kadar stat çevresinde takılıyor, hakkını yemeyeyim.Abi sercana niye bu kadar kolpasın diye soracaktın o gun
Yav nöbet mi kalmış, burda seninle ve @Murat Yanut abi ile kavurma sohbeti yapıyorum sıkıntıdan.Sineği böceği arısı ve kalabalığı...Dışarda yiyin ama forumu aksatma nöbet boş kalmasın
Birkac tane kripto tinerci var aslında kendilerini güzel ifşa ediyorlar ama bırakalım mal mal takılsınlar burda zamanı gelince tiner tenekesine sokuşturup Dolmabahçe’ye iadelerini sağlarız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi