Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl bir herif bilmiyorum ciddiye alınacak birisi değil diyorsun?
Dikme Tinerspor'un tutturan muhabirlerinden bir tanesi, ama bu haber baştan aşağıya ısmarlama kokuyor.
Bu haber zaten kaç gün önce yabancı basında geçti.
Başkan da açıkladı zaten elimizde belgesi var diyerek. Tekliflerini yapmışlar, Rui taşşak geçerek bize paslamış direkt belgesiyle. :asd:

En kötü senaryoya kendini hazırla renktaş, fazla da transfer bekleme bence. Falcao, Feghouli, Babel, Diagne gitmeden kimseyi alamıyoruz. E zaten bunların da hiçbirisi kontratı bitene kadar kanımızı iyice emmeden gitmeyeceğine göre?
Valla beklentim aslında çok fazla değil de ghezzal gedson olursa ardından ümit milli oyuncular felan beklentim var o saydığımız oyuncular kontrantlari biter öyle gider akılları varsa diagne yi 3 e 5 e bakmadan satarlar yoksa o da elimizde kalırlar feghouli ve Falcao maaşı çok yüksek bu maaşları kimse vermez son iki başkanın bize en büyük zararları bu oldu

20'li yaşların ortalarında Galatasaray gibi bir kulüpte yöneticilik yapma şerefine nail olmuş bir Başkan adayının, bu işin dinamiklerini bilerek transferlere dair söz verdiği algısına kapılmıştım ama maalesef özürle telafi edilemeyecek bir hayal kırıklığı yaşadım. Takıntım gün bazında bu sözlerin tutulmaması değil, 10 günde tamamını hallederiz diyip 1 ayda hiç bir şey yapamaması.

ulu şahsiyet büyük lider reis yabancı kurulanı değiştirmezse eğer hem ghezzal hem stanciu ikisi aynı anda imkansız olur

Transfer dönemi başında gelecek olanda değilde gidecek olanlar ilk olarak çok önemli bu adamları satmadan zor diyordum . Falcao Feghouli Diagne Babel bunları satıp hem maaş yükünden kurtulmak hemde bonservis elde etmek istiyordu ama olmadı maalesef . Şimdi kimseyi alamıyacağımızı başkan da açıklamış oldu. İlginç olan bu adamlara nasıl talip çıkmaz anlamış değilim

Transfer dönemi başında gelecek olanda değilde gidecek olanlar ilk olarak çok önemli bu adamları satmadan zor diyordum . Falcao Feghouli Diagne Babel bunları satıp hem maaş yükünden kurtulmak hemde bonservis elde etmek istiyordu ama olmadı maalesef . Şimdi kimseyi alamıyacağımızı başkan da açıklamış oldu. İlginç olan bu adamlara nasıl talip çıkmaz anlamış değilim
Çok para alıyor adamlar

“Transferlerin bize pahalıya patlamasına izin vermeyeceğiz.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt