Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.169
- 22.060
- 2.783
tüh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi marka tel kullanıon'samsung' yazısı formalara acayip yakışıyor ve kalite katıyor hatta takıma bile kalite katıyor sanki. İlginç bi durum.
Dikme Tinerspor'un tutturan muhabirlerinden bir tanesi, ama bu haber baştan aşağıya ısmarlama kokuyor.Nasıl bir herif bilmiyorum ciddiye alınacak birisi değil diyorsun?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Huawei, alt-orta segment heishangi marka tel kullanıon
Valla beklentim aslında çok fazla değil de ghezzal gedson olursa ardından ümit milli oyuncular felan beklentim var o saydığımız oyuncular kontrantlari biter öyle gider akılları varsa diagne yi 3 e 5 e bakmadan satarlar yoksa o da elimizde kalırlar feghouli ve Falcao maaşı çok yüksek bu maaşları kimse vermez son iki başkanın bize en büyük zararları bu olduEn kötü senaryoya kendini hazırla renktaş, fazla da transfer bekleme bence. Falcao, Feghouli, Babel, Diagne gitmeden kimseyi alamıyoruz. E zaten bunların da hiçbirisi kontratı bitene kadar kanımızı iyice emmeden gitmeyeceğine göre?
Aykut İnce alanya başkanıyla konuşmuş muş.Kim diyor ?
bayramın mübarek olsun. el öpmeye niye gelmedinduyum yoh mu
Bayram dan banane Ben Transfer istiyorumbayramın mübarek olsun. el öpmeye niye gelmedin
Çok para alıyor adamlarTransfer dönemi başında gelecek olanda değilde gidecek olanlar ilk olarak çok önemli bu adamları satmadan zor diyordum . Falcao Feghouli Diagne Babel bunları satıp hem maaş yükünden kurtulmak hemde bonservis elde etmek istiyordu ama olmadı maalesef . Şimdi kimseyi alamıyacağımızı başkan da açıklamış oldu. İlginç olan bu adamlara nasıl talip çıkmaz anlamış değilim
raporladımÖnce Asamoah şimdi de Kurzawa
AGS İNTER!