Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozorn ayrı bir örnek ne scout ne de deneme yanılma o tamamen menajer diyeti. Kerem ise scout transferidir lafım yok izlendi potansiyeli belli.
Benim kastetmeye çalıştığım şu, bizim taraftarın sabrı yok. Hiç bir konuda sabrı yok hem de. Olmuş adamı da olacak adamı da bekleyemiyoruz. Bir maçla göklere çıkarıp bir maçla yerin dibine indiriyoruz.
Maliyetten bahsetmiyorum bugün anadolu kulübünde parlayan isimlerden herhangi biri bizde olsa ve 2 maç vasat oynasa bir daha formayı belki türkiye kupasında görürdü. Hoca kim olursa olsun bizde düzen ne yazık ki böyle. Şanslıyız Marcao Kerem gibi isimler çıktıkları ilk maçta güzel oynayıp kredi topladılar.
evet sabir konusuda haklisin maalesef oyleyiz

Ben levent abiye burada katılıyorum. Genç futbolcu konusunda her zaman imrendiğim bi takım olan Ajax'ta

Rensch (18), Gravenberch (19), Kudus (20), Antony (21) gibi genç yetenekler var ama bunların yanı sıra

Stekelenburg (38), Blind (31), Tagliafico (28), Klasen (28), kaptan Tadic (32), yeni aldıkları Berghuis (29) gibi isimler de mevcut.

Bir transfer döneminin tamamını gençlere yönelik yapamayız.

Ben zaten %100 genç bir takım kurulması gerektiğini söylemiyorum. Levent bey kaliteli genç oyunculara çok fazla ücret istendiğini söyledi önceki mesajlarda. Ona karşılık yeterli scoutingle ucuza da kaliteli oyuncular bulunabileceğini söyledim.

Kulübün teknik direktörü de başkanı da Fatih Terim ama herkes Burak Elmas "a kızıyor.
Hatta sıkışıldığında kasa kolaylığını yapacak kişinin bile Fatih Terim olduğunu düşünüyorum...

Ayhan Şensoy: "Galatasaray, Perşembe günü Ghezzal ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak."
Bağlantı simgesi
Habertürk

Ben levent abiye burada katılıyorum. Genç futbolcu konusunda her zaman imrendiğim bi takım olan Ajax'ta

Rensch (18), Gravenberch (19), Kudus (20), Antony (21) gibi genç yetenekler var ama bunların yanı sıra

Stekelenburg (38), Blind (31), Tagliafico (28), Klasen (28), kaptan Tadic (32), yeni aldıkları Berghuis (29) gibi isimler de mevcut.

Bir transfer döneminin tamamını gençlere yönelik yapamayız.

Transfer döneminin tamamını gençlere yönelik yapalım demiyoruz ki, bu zaten malesef mümkün değil. Ajax 45 yaşında adam alsa da problem değil, adamların altyapısı kaynıyor zaten durmaksızın, maddi kaygıları da yok. Demek istediğim şuan medyada ismi bizle anılan oyuncuların nerdeyse hepsi son sözleşmesini bizle yapacak isimler. Bu isimlerde maaş olarak daha önce kazanamadığı maaşlarla, sözleşmelerle takıma katılacaklar. Bu bir kaç oyuncu olur tamam sıkıntı yok ama sızan tüm isimler malesef aynı yaşlarda. Bu ne demek? 2-3 sezon sonra aynı iskelet değişimine, aynı transfer krizlerine tekrar tekrar girmek demek. Bu noktada da en büyük problem şu bu bahsedilen oyuncular sözleşmelerinin son günü gelene kadar takımdan gidemiyor, Avrupa'da aynı şartları sağlayacak alıcı çıkmıyor bu oyunculara. Söylenilen ve yapılan bambaşka

Transfer döneminin tamamını gençlere yönelik yapalım demiyoruz ki, bu zaten malesef mümkün değil. Ajax 45 yaşında adam alsa da problem değil, adamların altyapısı kaynıyor zaten durmaksızın, maddi kaygıları da yok. Demek istediğim şuan medyada ismi bizle anılan oyuncuların nerdeyse hepsi son sözleşmesini bizle yapacak isimler. Bu isimlerde maaş olarak daha önce kazanamadığı maaşlarla, sözleşmelerle takıma katılacaklar. Bu bir kaç oyuncu olur tamam sıkıntı yok ama sızan tüm isimler malesef aynı yaşlarda. Bu ne demek? 2-3 sezon sonra aynı iskelet değişimine, aynı transfer krizlerine tekrar tekrar girmek demek. Bu noktada da en büyük problem şu bu bahsedilen oyuncular sözleşmelerinin son günü gelene kadar takımdan gidemiyor, Avrupa'da aynı şartları sağlayacak alıcı çıkmıyor bu oyunculara. Söylenilen ve yapılan bambaşka
İyi de daha yapılanı görmedin ki? O çıkan isimleri üfüren duyumculara göre hepsinin transferi 2 gün önce bitmişti, dün başkan çıktı kimseyle anlaşamadık dedi. Önce bi yapılanı görelim sonra eleştirelim

Ben Ozan KABAK 1 ay daha bir yere gitmezse bu işe girebileceğimizi düşünüyorum, Gedson gibi 2+8€ gibi bir teklif olabilir. Ozan olmazsa Atakan KARAZOR hamlesi gelir gibi seziyorum.

Berkan KUTLU
Ozan KABAK
Atakan KARAZOR
Kaan AYHAN
Eren DİNKCİ
İsmail ÇOKÇALIŞ
Burak KAPACAK
Batuhan KÖR
Dorukhan TOKÖZ

Bu oyunculardan devre arası da dahil min. 4 oyuncu alacağımızı düşünüyorum. Hatta kaleci bile eklenebilir listeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt