Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 6.044
- 7.622
- 1.918
ya ne ghezzalı kardeşim çok mu önemli sanki gedsona yoğunlaşın ergen eğlendirmeyi bırakıp rasyonel olun ghezzal gibi transfere anca ergenler mutlu olur gedson Galatasarayın geleceği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmezse tepene çökerinHaterlarinin bile gizli gizli yorganlarin altindan baktigi topcudur Ghezzal![]()
Ben Ozan KABAK 1 ay daha bir yere gitmezse bu işe girebileceğimizi düşünüyorum, Gedson gibi 2+8€ gibi bir teklif olabilir. Ozan olmazsa Atakan KARAZOR hamlesi gelir gibi seziyorum.
Berkan KUTLU
Ozan KABAK
Atakan KARAZOR
Kaan AYHAN
Eren DİNKCİ
İsmail ÇOKÇALIŞ
Burak KAPACAK
Batuhan KÖR
Dorukhan TOKÖZ
Bu oyunculardan devre arası da dahil min. 4 oyuncu alacağımızı düşünüyorum. Hatta kaleci bile eklenebilir listeye.
Gelecek insssssssssssGelmezse tepene çökerin
Transfer dönemi geçtiğimiz ayın 10'unda açıldı. Hadi seçimler falan desek 1 aydır aşağı yukarı ilgilendiğimiz oyuncular, liste, oyuncularda istenilen özellikler falan bahsi geçen oyuncular sayesinde belli oldu zaten. Bu oyuncular hakkında herhangi bir yalanlamada gelmedi, tabii bundan sonra ne yaşanacağını anca allah bilir, biz şuana kadar olan 1 aylık süreçten sadece fikir üretebiliriz ve bu süreci değerlendirebiliriz. Benim yaptığım da bu zaten ve bunun yanlış olan bi tarafı da yok. Geçtiğimiz transfer dönemlerinin aynısını yaşıyoruz muhtemelen bu adı geçen oyuncuların hepsini Eylül'e kadar kovalarız klasik.İyi de daha yapılanı görmedin ki? O çıkan isimleri üfüren duyumculara göre hepsinin transferi 2 gün önce bitmişti, dün başkan çıktı kimseyle anlaşamadık dedi. Önce bi yapılanı görelim sonra eleştirelim
Para yerine şeker verdin içinbayramın mübarek olsun. el öpmeye niye gelmedin
sen para mı veriyon
yavaş yavaş alışalım bari
napayım la girecek bu1 yıl gazlayıp sonraki 3 yıl her transfer döneminde gitsin diye kendimizi paralayacağız muhtemelen
napayım la girecek bu
Bence +Gedson olur.gerçekçi olalım ve ligin 1. haftasında giresunspor karşısına çıkaracağımız kadronun yarınki psv maçıyla aynı kadro olacağını kabullenelim.
sevinmek değil, alıştırmagezal gibi çöplere sevinio millet
teey teey
bence en zor transferimiz gedson olur. hem fiyatı yüksek hem de başka ilgi gösterenler de çıkabilir. biz muhtemelen kira + opsiyon şeklinde teklif verebiliyoruz sadece.Bence +Gedson olur.
Kesinlikle katılıyorum. Bence mevki olarakda stoper bu tarz transferlerde daha rahat bulunur. Çok yeterli olmasada özellikle bizim ligde idare eder.Ama diğer mevkilerde bu fiyatlara yetenekli oyuncu bulmak zor.Heleki 1,2 milyona oyuncu bulmak çok zor.Yani stoper oynamakla kanat oynamak arasında fark var.Ben levent abiye burada katılıyorum. Genç futbolcu konusunda her zaman imrendiğim bi takım olan Ajax'ta
Rensch (18), Gravenberch (19), Kudus (20), Antony (21) gibi genç yetenekler var ama bunların yanı sıra
Stekelenburg (38), Blind (31), Tagliafico (28), Klasen (28), kaptan Tadic (32), yeni aldıkları Berghuis (29) gibi isimler de mevcut.
Bir transfer döneminin tamamını gençlere yönelik yapamayız.