Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya ne ghezzalı kardeşim çok mu önemli sanki gedsona yoğunlaşın ergen eğlendirmeyi bırakıp rasyonel olun ghezzal gibi transfere anca ergenler mutlu olur gedson Galatasarayın geleceği

Ben Ozan KABAK 1 ay daha bir yere gitmezse bu işe girebileceğimizi düşünüyorum, Gedson gibi 2+8€ gibi bir teklif olabilir. Ozan olmazsa Atakan KARAZOR hamlesi gelir gibi seziyorum.

Berkan KUTLU
Ozan KABAK
Atakan KARAZOR
Kaan AYHAN
Eren DİNKCİ
İsmail ÇOKÇALIŞ
Burak KAPACAK
Batuhan KÖR
Dorukhan TOKÖZ

Bu oyunculardan devre arası da dahil min. 4 oyuncu alacağımızı düşünüyorum. Hatta kaleci bile eklenebilir listeye.

Fransa’da Rennes istiyormuş. Orası olmazsa Kaan için ayrılan bütçe bence de Ozan’a kaydırılmalı, Luyindama satılmasa bile girmeliyiz. Önümüzdeki sene çift hane tekrar yaptırırız eğer tek haneye alabilirsek.

İyi de daha yapılanı görmedin ki? O çıkan isimleri üfüren duyumculara göre hepsinin transferi 2 gün önce bitmişti, dün başkan çıktı kimseyle anlaşamadık dedi. Önce bi yapılanı görelim sonra eleştirelim
Transfer dönemi geçtiğimiz ayın 10'unda açıldı. Hadi seçimler falan desek 1 aydır aşağı yukarı ilgilendiğimiz oyuncular, liste, oyuncularda istenilen özellikler falan bahsi geçen oyuncular sayesinde belli oldu zaten. Bu oyuncular hakkında herhangi bir yalanlamada gelmedi, tabii bundan sonra ne yaşanacağını anca allah bilir, biz şuana kadar olan 1 aylık süreçten sadece fikir üretebiliriz ve bu süreci değerlendirebiliriz. Benim yaptığım da bu zaten ve bunun yanlış olan bi tarafı da yok. Geçtiğimiz transfer dönemlerinin aynısını yaşıyoruz muhtemelen bu adı geçen oyuncuların hepsini Eylül'e kadar kovalarız klasik.

Bu sezondan pek umudum yok zaten sportif başarı açısından, geçen sezon daha umutluydum. Sebebi ise bahsi geçen 4-5 maaş babası oyuncular ayrilmadigi sürece malesef işimiz çok zor, yeni yabancı sınırıyla beraber. Bu sezonu daha çok deneme yanılma üzerine değerlendirmek cok daha doğru olurdu transfer açısından. Bakalım neler olacak göreceğiz

Başkan ve hoca bu kadar koordine bir şekilde 'oyuncu tanımlı' transfer açıklamaları yapıyorsa, ben Ghezzal'i alacaklarını düşünmüyorum kesinlikle.

Burak Elmas ve Fatih Terim'in bahsettiği 'Galatasaray'in üç senelik transfer politikası'na kesinlikle uymuyor kendisi çünkü.

Ha Babel-Feghouli-Falcao-Diagne 4'lusunden bir anda bonservis gelirli kurtulabilirsek, belki bir ihtimal o zaman alınır Ghezzal diyorum.

Ghezzal gelirse;

1-) Duran top sorunu ortadan kalkar.
2-) Geldiği günden beri besleyemediğimiz ama top geldiğinde ne kadar iyi bir bitirici olduğunu kanıtlayan MOSTAFA'yı besler, olaya sokarız.
3-) Başta Kerem olmak üzere stoperlerin ve stoper bek arasına yapılan koşuları görebilecek oyuncu kazanırız.
4-) Ceza sahası dışından şut çekmeyi bilen bir oyuncumuz olur.

10 numara almayıp 4-3-3 sağ kanat onun için biçilmiş kaftan.

Muslera
Kaan Ozan Marcao Vina
Gedson florentino Berkan
Ghezzal Mostafa Kerem

Ne pres yapar bu takım gençlik aşısı böyle olur.​

Ben levent abiye burada katılıyorum. Genç futbolcu konusunda her zaman imrendiğim bi takım olan Ajax'ta

Rensch (18), Gravenberch (19), Kudus (20), Antony (21) gibi genç yetenekler var ama bunların yanı sıra

Stekelenburg (38), Blind (31), Tagliafico (28), Klasen (28), kaptan Tadic (32), yeni aldıkları Berghuis (29) gibi isimler de mevcut.

Bir transfer döneminin tamamını gençlere yönelik yapamayız.
Kesinlikle katılıyorum. Bence mevki olarakda stoper bu tarz transferlerde daha rahat bulunur. Çok yeterli olmasada özellikle bizim ligde idare eder.Ama diğer mevkilerde bu fiyatlara yetenekli oyuncu bulmak zor.Heleki 1,2 milyona oyuncu bulmak çok zor.Yani stoper oynamakla kanat oynamak arasında fark var.

Birde şu var sanki ajax, benfica gibi takımlar sürekli 2,3 milyonluk oyuncu alıp 20,30 milyonlara satıyorlar yani çok falza bonservis ödemiyor gibi bir algı var.Bazı taraftarlar 1,2 milyon bonservisle hem gemç,hem yeterli takım kurma derdinde.Nasıl olacak o iş..
Adamlar 7,8 milyon bonservisi peynir ekmek gibi veriyor..Adamların alt yapıdan çok üst düzey oyuncular çıkıyor.yani öyle 1,2 milyona alıp çok ciddi fiyatları sattıkları oyuncu çok yokdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt