Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Sene Planı yapılıyormuş, güya seçimden önce planlar hazırdı. Şimdiye kadar yapılan tüm Transferler kazıktı biz dünyanın kurnazıyız ya bekleme taktiği uyguluyoruz, geçin bunları, son günler Etobolara hazır olalım derim ben.

arkadaşlar bu psv gerçekten anlatıldığı kadar iyi takımmı bizim eleme şansımız niye bu kadar
zayıf ihtimal görülüyor forum da
Takımda tempo eksikliği var. Hazırlık maçlarında özellikle kasımpaşa maçında bu net ortaya çıktı. Bu sorunun da transfersiz giderilmesi imkansız. Özellikle Gedson’ın eksikliği çok hissediliyor. Sol bek, sağ bek, Gedson ve ofansif orta saha almadan da giderilecek gibi değil. O yüzden psv net favori

bi herif vardı twitter'da yiğit mi neydi
burada o dediyse doğru demiştir, yalan yoktur felan denmişti

ne oldu o herife
o da mı patladı

Bu tarife uyan adam ghezzal mi? Hakaret edenlere falan kızıyorum da transfer politikamız böyleyse sonumuz şikecilerle aynı....
Yav bir tek ghezzala mı takıldı herkes anlamıyorum. Adam geçen senenin en iyisi, istemesinde ne gibi bi gariplik var ki? Ghezzalın iki yönlü genç hali türkiyenin uzağından bile geçmez.

Yönetim ve hoca hayal satmaya devam ediyor maalesef. Futbolcuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapacağız lafını bir kaç sene evvel de duymuştuk. Arda'yı, Akbaba'yı, Ömer Bayram'ı, Taşdemir'i şutlayıp tutar ümidiyle alt liglerden oyuncu alınıp oynatılsa bile bu sözlerin altı kendimce doldurulmuş olur ama boş geliyor artık bu söylemler.

Ft ve elmasın dediğine göre dünyadaki bütün menajerlerin,duyumcuların,futbolcuların,rakip takımların,yöneticilerin,medyanın kazıklamak için beklediği,transfer ihtiyacı olan tek takım kısaca alemin kerizi biziz

Buna inananda var işin ilginci

Hergün her saniye dünyadada trdede ama küçük ama büyük kulüpler düşük maliyetlide transfer yapabiliyo yüksek maliyetlide

Düşük maliyetli yapan konuma geçin kardeşim sizde tutanmı var

X topçu psgye 5 milyon bize 10,yine x topçu iskenderunspora 1 bize 5 se burda kendi beceriksizliğine yanıcaksın diğer unsurlara değil

Ft ve elmasın dediğine göre dünyadaki bütün menajerlerin,duyumcuların,futbolcuların,rakip takımların,yöneticilerin,medyanın kazıklamak için beklediği,transfer ihtiyacı olan tek takım kısaca alemin kerizi biziz

Buna inananda var işin ilginci

Hergün her saniye dünyadada trdede ama küçük ama büyük kulüpler düşük maliyetlide transfer yapabiliyo yüksek maliyetlide

Düşük maliyetli yapan konuma geçin kardeşim sizde tutanmı var

X topçu psgye 5 milyon bize 10,yine x topçu iskenderunspora 1 bize 5 se burda kendi beceriksizliğine yanıcaksın diğer unsurlara değil
Transferin önündeki 1.engel nakit 2. engel eldeki 4 çöp bana göre. O 4ünü yollamadan birini alabilecek gibi değiliz bana göre almamalıyız da. Gelecek sene bundan daha kötü halde olacağımızı düşünüyorum. Ha sadece biz değil bütün kulüpler %50 küçülmeye gitmek zorunda kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt