Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakın transfer listesini, kulüpte hocanın alışveriş listesi dahi dikkate alınmamalı.

Kilit.

Kariyerini dusunen kimse bu takıma gelmez. Sadece para kopeklerini belki ikna edebiliriz. Korkum elimizdeki potansiyel sahiplerinin de gitmek isteyecek olmasi.

Bu gecede gördük ki öyle Gedson_Ghezzal filan değil en az 10 oyuncu transferi şart bunlara ilaveten

Babel
Arda
Feghouli
Falcao

Floryaya yaklasmamalı

Bekleyin daha siz hala transfer bekleyin.senelerdir öğrenemediler takımın sıkıntısının tranafersizlik olmadığını.ama bizim saftirik taraftar koyun gibi transfer derdinde.şimdi 1-2 adam gelir sus pus olur yine.sonra maç oynadıkça onlara sövmeye başlar.bu döngü devam eder gider

git hoca al şimdi 30luk larseni 3 sene sonra makası kapatırız beraber torun seversiniz, güzel planlama

Ben Fatih Terim ile transfer yapılmasına karşıyım artık. Sadece transfer ile çözülecek bir mesele değil bence. Fatih Terim'in ekibi çok yetersiz ve belli ki kendisi hatalarından ders almıyor yabancı yardımcı gelecek dendiğinde dedim ki hatalarından ders aldı ekibini değiştirecek, antrenman metotlarını iyi bilen kaliteli yabancı yardımcılar alacak kendisi daha taktik üzerine çalışacak ama yardımcılar Necati, Selçuk bu adamlar antrenman programını hazırlıyor. Yok umarım transfer falan yapılmaz Terim gidene kadar. Fatih hocanında artık zarar veriyorum diyerek bırakması lazım. Tedesco, Rudi Garcia, Andre Villas Boas boşta olup getirebileceğimiz hocalardan ekibiyle birlikte getirilmeli.

Arkadaşlar malesef transferle ilgisi yok olayın. Çok üzülüyorum bunu yazarken ama Fatih Hocayla vedalaşmamız lazım. Kendisi efsanemizdir. Ancak 4-5 yıldır başımızda hiç iyi top oynamadık. Hocama teşekkür ederim her şey için. Ama istifasını verip emekli olmalı.

Birde 3 sene 2,5 milyon€, bok vardi sanki 1 sene uzatsan. Ila kazigi cakicaklar.
Yetmedi feg falcao babel senelerdir, ondan hicmi ders almaz insan.

Keremi Denizlispora ver yedek bırakır Babel kasimpasada olsa yedek olur , arda basaksehirde bile yedekti , Trabzonspor'un boklu kürekle kovduğu Aytaç, Eskişehir'de 10 Mac ilk 11 çıkmış adam şampiyonlar Ligi'nde bizde direk 11 , daha durun bu iyi günlerimiz, hoca devam edecek sürekli her maç farklı 11 çıkarmaya bizi zaten PSV elesin biz onu geçtik ama şu rezalettir kardeşim adamlar alay ediyor seninle, forum kereme bakıp Hazard görmeye, Aytaça bakıp busqouests görmeye yok abi Babel uzaktan şut tehdidi var kalsın demeye hahaha bu zaten en çok güldüğüm olay ulan bi futbolcu uzaktan şut atamiyorsa zaten futbolcu değildir , devam abi böyle güzellemelere devam

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer değil devrim yapılmalı.En başta staffta.Bahaneler sıktı.Başkan hoca sorumlu kim varsa çözüm üretmeli.Para lafları yetti artık.Herkes biliyor ekonominin kötü olduğunu.Siz orada bunları söylemek için değil çözüm üretmek için varsınız.

Fatih Hocamdan basın toplantısındaki en önemli dip not

Bu seviyelerde mücadele etmek icin farklı oyuncular şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt