Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.911
- 5.188
Kanka ads o stoper hattıyla ne yapacak diyordum da kafa kafaya takas edelim deseler tandemleri kabul ederimbeleş caulker'i almak gerekirdi
takımdaki tek stoper ışık kaan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka ads o stoper hattıyla ne yapacak diyordum da kafa kafaya takas edelim deseler tandemleri kabul ederimbeleş caulker'i almak gerekirdi
takımdaki tek stoper ışık kaan
ligde 4. haftadan sonra her yıl olduğu gibi Ocak ayını işaret edecektir kralFatih Hocamdan basın toplantısındaki en önemli dip not
Bu seviyelerde mücadele etmek icin farklı oyuncular şart
en az 15 adam lazım
Relax rtaş bunu anlamamışmıydın ki şu ana kadar yapılan açıklamalardan? Ne başkan ne hoca takmadı ki maçıDiyorlar ki :
takımı kuracağız ama tüm dünyaya rezil olmaya razı olacaksınız
iki maç oynayacağız, eleneceğiz ve her şey bitecek
ligimize geri döneceğiz
hoca resmen bu tavırda
bugün gerçekten sinir krizi geçirttiniz bana
Bugün yangın teamdeniz rtaşRelax rtaş bunu anlamamışmıydın ki şu ana kadar yapılan açıklamalardan? Ne başkan ne hoca takmadı ki maçı![]()
Evet fena t malzemesi verdiler herkese onun dışında benim için 1-0 da aynı 5-1 de sonuç olarak elendik işteBugün yangın teamdeniz rtaş
Bugünkü rezilliği hayatım boyunca unutamam ben
PSV ya Allahın psvsi
2-1 3-1 e razıyız da rezil futbolla 5-1 nedir
Arda, akbaba, ömerle sözleşme uzatan hocaFatih Hocamdan basın toplantısındaki en önemli dip not
Bu seviyelerde mücadele etmek icin farklı oyuncular şart