Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyorlar ki :
takımı kuracağız ama tüm dünyaya rezil olmaya razı olacaksınız
iki maç oynayacağız, eleneceğiz ve her şey bitecek
ligimize geri döneceğiz
az sabredin yeter ki

hoca resmen bu tavırda
bugün gerçekten sinir krizi geçirttiniz bana

Diyorlar ki :
takımı kuracağız ama tüm dünyaya rezil olmaya razı olacaksınız
iki maç oynayacağız, eleneceğiz ve her şey bitecek
ligimize geri döneceğiz

hoca resmen bu tavırda
bugün gerçekten sinir krizi geçirttiniz bana
Relax rtaş bunu anlamamışmıydın ki şu ana kadar yapılan açıklamalardan? Ne başkan ne hoca takmadı ki maçı:)

Hoca'da 3 yıl diyor artık bahaneler hazır da kardeşim bu oyuncuları ben mi aldım hoca ? Başarılı olduğun sezon zaten Tudor'un mirası, döneminde para yapan yada iş yapan oyuncular Tudor'un mirası, Ozan dışında tek bir katkın yok, hazır kadroyla yaptın da onları yollayıp kendi istediklerini alınca halimiz ortada. Transfere hocadan başlamak lazım,

Lise göreve. Bunlar açık ve net Galatasaray a zarar vermek için buradalar. Bi yolunu bulup şutlanmalılar

Relax rtaş bunu anlamamışmıydın ki şu ana kadar yapılan açıklamalardan? Ne başkan ne hoca takmadı ki maçı:)
Bugün yangın teamdeniz rtaş
Bugünkü rezilliği hayatım boyunca unutamam ben
PSV ya Allahın psvsi
2-1 3-1 e razıyız da rezil futbolla 5-1 nedir

bjk iki katına çıkardı parayı, ghezzal gedson rosier parası çıktı

Burak elmas basın toplantısında fazla para vermemek için bekledik dedi, bu mağlubiyet sonrası çok daha fazla para vermek zorundasın bay popülist başkan. Hiçbir kaliteli adam gelmez bu takıma. Terimin kısıtlı listesini bırakın artık. Terimin bildiği 3-5 topcu var. Bırakın tamamen isiltana o yapsın transferi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya dünden bugüne olmaz zaten 3 sene sonra avrupada söz ettirecek bir takım olsa tamam sabredelim bekleyelim ama bu anlayışla olmaz inancım sıfır.3 sene diyosun hoca hala arda ömer jesse falan.Lafla olmaz icraat yapacaksın.Biz de bakcaz diyecez bir proje var.Selçuk necati hakan balta arda goy goy.Koy oraya Farioli gibi bi adamı inanalım.

Bir takımın bir oyun anlayışı olmaz mı yav? Bugün antep sivas alanya gibi bir takım olsa en azından savunma yapardı. Bu rezillik nedir hiç bir bok oynamıyorsan koşup mücadele edeceksin arkadaş!!

Fatih Hocaya şimdiye kadar laf kondurmadık ama kendisinin de artık şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekir . Yıllardır takımın oyununda en ufak gelişme yok . İlk yarı çıkardığı kadrolar abuk sabuk

Falcao-Feghouli-Babel-Diagne-Jimmy-Sekidika-Luyindama... kimleri göndereceksek derhal gönderelim. 2. maçta istersek sayıca eksik olalım, bundan daha kötü olamayız. İlk defa bir Galatasaray maçını yarıda bıraktım. Bütçe için Marcao satılması gerekiyorsa satılsın. Yok, bütçe yoktu falan bu sene şampiyonluk şart. Fatih Hoca’da 3 senelik 1 yola çıkıyorsa yanındakilere baksın. Selçuk-Necati ile bu yola çıkmasın, ekibini iyi isimlerle güçlendirsin, gerekirse kendi cebinden versin. Analizciler, Atletik Antrenörler vs... Aksi halde 3 sene falan kalamaz!

3 sene olayi kamera sakasi heralde. 3 senedir takimin basinda baska biri mi var. 3 sene daha devam ederse kotu anilacak boyle giderse. Bazen zamani geldiginde birakmak en iyisidir. 10 senedir umitle hasan sas yanindaydi hocam hangisini yetistirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt