Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teixeira'yı aldıysa bjk, muazzam iş. bize çok lazımdı öyle bir oyuncu. böyle bir oyuncu ile bir büyük takım türkiye liginde her maç en az 1 gol atar.

Paulinho'yu umarim Fener almaz, bize gelsin 2 senede 30 gole katkida bulunur.

Bejeke son yıllarda çok güzel transferler yapıyor. Onları gördükçe bizim yönetimlerin basiretsizlikleri beni deli ediyor.

güzel bir ilk 11
Aslında çok maliyeti de olmaz
Ghezzal 3 m euro bonservis + 2.75 m euro maaş
Stanciu 6 m euro bonservis + 1.75 m euro maaş
Gedson 2 m euro kiralama + 8 m euro opsiyon + 1.3 m euro maaş
Berkan 3 m euro bonservis + 900 bin euro maaş
Larsen 3 m euro bonservis + 900 bin euro maaş
RVA veya Alioski bonservis yok + 1.75 m euro maaş

17 m euro bonservis -9,35 m euro maaş = 1 senelik 26,35 m euro

Diagne 5-6 m euro gitse, Falcao, Feghouli, Yedlin maaşlarından kurtulsak 13 m euro maaştan kurtuluyoruz

6 m euro bonservis - 13 m euro maaş = 1 senelik 19 m euro

Arada çok fark olmadan daha iyi takım kurabiliyoruz

Ghezzal ısrarı tamamen takımda kilit pas atacak oyuncu olmadığından. Kerem, Barış Alper, Mohamed gibi oyunculardan daha fazla fayda alabilmen için kilit pas atabilen bir oyuncunun olması gerekiyor. Terim'in ısrarla Ghezzal'ı istemesinin sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum.

Ertan Süzgün: Galatasaray yönetimi, Ghezzal için 4 yıllık sözleşme teklif etti. Beşiktaş'ın teklifi ise 3 yıllık. Ayrıca Galatasaray'ın teklifi 3 milyon euro garanti ücret. Ghezzal şu anki şartlara göre Galatasaray'a daha yakın. (Sports Digitale)
O parayı vermemiz imkansız.

Ertan Süzgün: Galatasaray yönetimi, Ghezzal için 4 yıllık sözleşme teklif etti. Beşiktaş'ın teklifi ise 3 yıllık. Ayrıca Galatasaray'ın teklifi 3 milyon euro garanti ücret. Ghezzal şu anki şartlara göre Galatasaray'a daha yakın. (Sports Digitale)
Hic gerek yok 4 sene ne feghouli hic mi akillandirmadi 29 yasindaki adama 4 sene sozlesme mi verilir. Ft takti heralde bu herife

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen sezon ekibimiz toplam 46 kornerde 1 gol atarken,

Ghezzal tek basina 24 kornerde 1 gol attiriyor

yaklasik 1 saattir bu istatistige bakiyorum nette bulamadim yanlis saymis olabilirim ama aşağı yukarı sonuclar doğru

Gecen sezon 250ye yakin korner kullanmisiz yanlis saymadiysam, Ghezzal bu oran ile giderse tek basina sadece kornerden 10 asisti var

Ghezzal elzemdir

Alıoskı masadan kalkmış oyuncu menejeri masadan kalkmış
kaynak a spor canlı yayın
emre kaplan soyledi telefonla

Tavan fiyat Muslera'nın maaşı değil miydi ? Ona göre o yazılan rakamları Ghezzal'e vermemiz imkansız zaten öyle bir paramız da yok.

Gecen sezon ekibimiz toplam 46 kornerde 1 gol atarken,

Ghezzal tek basina 24 kornerde 1 gol attiriyor

yaklasik 1 saattir bu istatistige bakiyorum nette bulamadim yanlis saymis olabilirim ama aşağı yukarı sonuclar doğru

Gecen sezon 250ye yakin korner kullanmisiz yanlis saymadiysam, Ghezzal bu oran ile giderse tek basina sadece kornerden 10 asisti var

Ghezzal elzemdir
Bize geldi mi ön direğe açmaya başlar :asd: :asd: :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt