Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu zamana kadar yapılacak hamleler o kadar belliydi ki. gedson'u opsiyonlu, florentino'yu opsiyonsuz kirlalayabilirdik bence. teixeira zaten bonservisi elinde bir oyuncu. pva da öyle. hysaj da öyle. tabiki transfer öyle ha deyince kolay olmuyor ama bu süre zarfında en azından bu 5'liden 2'sini çözmeliydi yönetim bence.

muslera

hysaj alparslan marcao pva
(yedlin luyindama altyapı emreT)

gedson florentino
(taylan aytaç)

emreK ---------- teixeira ---------- kerem
(fegh barış yunus akbaba ömer arda babel)

muhammed
(falcao)
şu onbir rahat rahat ligi süpürürdü. bütün kadronda 2 tane kiralık oyuncu var, biri opsiyonlu diğeri opsiyonsuz. 13 yabancı. gayet de alternatifli bir kadro.
batarsak da ne güzel batardık :d

Yav yazmayım diyorum ama sadece bizi degil,bjklileri ve fblileri de kekliyolar.fb sosayi,mert hakani atıyorum irfan cani vs elden cikarmadan paulinhoya bulasmaz.texeira 2 milyona oynasa adana demirsporda alir.texeira paracı adam deyip duruyolar.ne sacmasapan haberler ya.
kalman takım için fayda sağlayacaktır

Yıllık 4 milyon euro para alan adam fit olamiyor. Diger 5 milyon alan 20 mac oynarsa sukur edecek haldeyiz. Zamaninda bu adamlara verdigimiz para yuzunden suan elimiz kolumuz bagli
Garanti 5er milyonu bayılıyoruz her sene maaş olarak 2bin euro maç başını takmaz oynamaz adam kendini hazırda tutmaz

O kadar büyük yanlışlar varki akılalmaz boyutta ve ders alıp düzeltmek yerine yeni yanlışlar yapıyoruz

1626445982616.webp

Eee aciklanacak 2 transfer kim?kurzawa 20sinden once ikna olmaz.fatih hoca da 20 agustos itibariyle parlamaya baslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt