Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Futbolu hala konuşarak iyileştireceğini zannediyoHocam benim yine taktiğin dibine vurmuş.
Kerem içeri gir ,vur ,çalımını at, golü at süperiz tamamız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolu hala konuşarak iyileştireceğini zannediyoHocam benim yine taktiğin dibine vurmuş.
Luiz Adana Demir'e cok yakinmis
Luiz Adana Demir'e cok yakinmis
twitterda daşağa almışlar da soyunma odasında taktik konuşan maldır zaten, ne yapacak adam devre arası dinlenecek mi su mu içiecek işeyecek mi taktik mi dinleyecek
şimdi biz ghezalı aldık mı almadık mı ümitlenelim mi
Kaynak?Ghezzal G.Sarayımızda
kasamıza dahlolan paralar seni neden KUDURTTU
ghezzal neden yanlış diye foto paylaştı ozamanErtan Süzgün: "Ghezzal Beşiktaş'ı, menajeri Galatasaray'ı istiyor. Bir kaç güne netleşir."
Sanırım bizde alirdik abi,medya oyalansin tek ama bjk ve fbye gelmesinler.ha rakiplere gelselerde sampiyon oluruz belki,hicbiseyin garantisi yok hayatta ama bize gelsinler yapaulinho ve texeira uçuk rakamlar istemese coktan imza atmışlardı bence
Ya seni bile engellemisim bi ara,ne sacma.bazen böyle adlari okumadan yoksaya basıyorum.bircok kişinin engelini kaldırdım.salaklik yapmisim
Kaynak?
Engellemek forum kültürü için uygun değildir lakin 1-2 kişiyi engellemekte beis yoktur.
Çarpışmaya mücadeleye devam derim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi