Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ukrayna macı 0:50 --2:18 şunlara bak ya

avusturya macında özet basladığı gibi adam kacırıyor zaten,, özellikle 2:18 :D :D lan koş belki kapacaksın topu ya
eplde daha sağlam duruyordu. turnuvada hiç beğenmedim.
sol iç sol-sağ kanatta bu heriften ciddi katkı alacağımıza inanıyorum ben hala ama inş solbek için as olarak düşünmüyoruzdur.

bizi ancak hocamız psv'nklerin elinden kurtaralabilir bu saatten sonra.

alioski ve stanciu kubumuze kazik olarak girecek girecekse

hepimiz turnuvayi izledik beeee kanadini otoban yapti rakipler

gidin arsenal-leeds macini izleyin gecen dönem ismi ciktiginda o maci izledim rezaletde rezalet bu alioski

işte böyle her sene böyle taraftara böyle k..arlar

Sözleşmesine çok özel maddeler konması şartıyla denenebilir diyecek oldum da vazgeçtim sonra; aklımdan geçen maddeleri kendisi ve TFF-UEFA kabul etse bile, AİHM ne filan başvurursa başımız belaya girer durduk yere! :sopa: :emrah:
Denenebilir bence genc yetenekli filan senelik 500 bin euroya iyidir 😀

gülperi, kaide, algısevgisi, öa, ş.aydın geç abi
ben quakerboy'u özledim:cry:

Olm BURDA da herkes bekler yok defansı iyi değil diyor yok hucumu iyi değil diyor. Sende ona göre sistem kuracaksın. Arkasını kapatacaksin Her 2 sini birden yapan adamın bizde işi ne

Alioski 4 lü defans değil de mesela 3-4-3 teki 4 lünün solu için daha uygun profile sahip bir oyuncu, diye düşünüyorum. Gerçi o pozisyonda da Ömer Bayram' ı kesemeyebilir; şaka değil, Ömer' in orada şaşırtıcı derecede başarılı bir performans gösterebileceğine dair görüşümü daha önce de paylaşmıştım...

Alioski 4 lü defans değil de mesela 3-4-3 teki 4 lünün solu için daha uygun profile sahip bir oyuncu, diye düşünüyorum. Gerçi o pozisyonda da Ömer Bayram' ı kesemeyebilir; şaka değil, Ömer' in orada şaşırtıcı derecede başarılı bir performans gösterebileceğine dair görüşümü daha önce de paylaşmıştım...
Ömer eksik kalsın. Koşusu bile beni irite ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt