Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alioski
pva
moreno
rui
kurzawa

birbirinden alakasız isimler hep. nasıl bir planlama var acaba insan merak ediyor

Bu sene inşallah şampiyon olacağız görün bakın. Bu olumsuz havanın dağılması 1 kaliteli transfere bakar.
1 kaliteli transfer messi bile olsa şu kadrodan bir şey olmaz. Falcao feghouli diagne babel hala elde talipleri de yok. Bu 4üne giden 20 m maaş. Millet bu paraya takım kuruyor biz 4 tane işe yaramaz besliyoruz

Apoyu harcadı ama seçim zamanı harcadı. Başkana da seçim zamanı salladı. Gideceklerini biliyordu ve basarisizligi onlara yikti. Terim ya kendisi gucluyken ya da karsisindaki zayifken bunlari yapar. Iki senedir hicbir başarısı olmayan terim bu sene de başarısız olursa elmasa sallamayı bırak kapısında yatar. Ya da gider adsyi çalıştırır.
:hat::ka::tbr:

Rosier icin masaya oturuyor,keyfine geri kalkiyoruz.ghezal icinde keyfine oturduk,yarin ondan da kalkacagiz.bu neydugu belirsiz haberlerden sıkıldım.birileri kendileri yazip,ciziyo 0 bilgiyle,taraftari da isin icine katip,olay cikarmaya çalışıyo sanki hic sıkıntımız yokmus gibi

Ben zihniyet fikir söylem olarak bu yönetimi suanlik başarılı buluyorum lakin transfer konusunda 10 günde bitmeyecegi belliyken ki kim olsa bitiremedi para yok limit yok böyle bir açıklama çok talihsiz oldu tecrubesizlige vermek lazim

Ghezzal ve Alioski ile kanatlardan çok iyi oyun kurabiliriz bu iki isim Mohamed için çok faydalı olur. Mevcut kadroyla kanatlardan Mohamed'e top getiremedik çünkü. Rosier'i pek önemsemiyorum mevcut kadromuzda bulunan Yedlin kariyerinde çok daha üst seviyeleri görmüş bir isim. Yedlin'i kazanabilsek Rosier'i hiç aramayız.

Kaan berkan gedson ve bir sol gelseydi müthiş bir başlangıç olabilirdi. Yine inanılmaz yavaş gidiyoruz.. Oyuncu satamıyoruz Takasa giremiyoruz hiç bir şeyi bitiremediğimiz yetmiyor gibi saha zeminini ve sponsor işini de bitiremedik.. Bu hava nasıl düzelir bilemiyorum hiç bir ümidim yok.

Fatih hocanın ne yapıp edip Sosoyu kazanması lazım adam akıllı her maç standart oynasa tek başına şampiyon yapar.

Apoyu harcadı ama seçim zamanı harcadı. Başkana da seçim zamanı salladı. Gideceklerini biliyordu ve basarisizligi onlara yikti. Terim ya kendisi gucluyken ya da karsisindaki zayifken bunlari yapar. Iki senedir hicbir başarısı olmayan terim bu sene de başarısız olursa elmasa sallamayı bırak kapısında yatar. Ya da gider adsyi çalıştırır.

ekleme yapayım

uzun süre yönetimin kendisinden zayıf olmasından memnunum zira hem onları idare ediyor hem de olası başarısızlıkta rahatça hedef gösteriyordu

cengiz sertleşince işler koptu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt