Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurzawa bize sicak bakmiyomus.ikna edecek adam cokta,bi 10 gunde o surer

tafferel hiçmi brazilyalı bek yok . birini önerseydin klube

Transferi kapattik desinler,o da yeterli.hocamiz emre akbabadan 8 numara yaratir

Kurzawa hamlesinin hiç bir elle tutulur yanı yok zaten hem maliyet hem sakatlık olarak çok riskli transfer. Bonservissiz Alioski veya Aanholt bitirilmeli ve direkt PSV maçına yetiştirilmeli. Sol bek için bu kadar vakit harcamaya gerek yok bana göre.

Kurzawa tabi sicak bakmaz bu lige,falcaoyla gomisle ikna et adami bi sekilde.ismi gecenler arasinda en iyisi o.madem kulupler anlasti,bitirin su isi

Sabır arkadaşlar 1 eylülde bırak başganım bombaları patlatacak, ulan mc yönetimini 3 yıl beklediniz 1 eylüle kadar bekleyemiyor musunuz? 1 eylül olmaz ise 1 ocak olur bırak bAŞKanım demişmiydim
Ha ışte böyle ya. Neydi o gerilmeler filan. Baskanimizi koruyalım kollayalim. Başkanimin koltuğu isinmadi daha durmadan şikayet ediliyor

Mc yede kimse sabretmedi ne hakaretler ne isyanlar oldu adam twitterda trend topicten inmedi sabretmek ne demek ? niye sabredicem cikip bir aciklama yapip sorulari cevaplayip taraftarin gonlunu alsa bir tane elestiri almazdi yok iletisim sefaflik kap bildirimlerini kapatti iletisime bak seffafliga bak transferi gectim iyi olam seyleride bozdu

Burda yillarca kapa bildirim yapmayan rakiple daga gectiniz sonuc ? Elimizde kalan tek iyi sey sorgulama ve elestirme onada laf edecekseniz kapatin forumu gidelim zaten elestiri ve isyanida kaybedersek Azizin Kocun Fener taraftarindan farkimiz kalmaz

Demek mevcut kadroyla PSV'yi ağırlayacağız. Allah yardımcımız olsun. Bari hocayı açıklasalardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt