- 2 Temmuz 2011
- 140.002
- 60.141
- 5.628
Kurzawa bize sicak bakmiyomus.ikna edecek adam cokta,bi 10 gunde o surer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9.30 da buralar alevlenecek diyordu kolpacı, kuş kokusu alıyorum nöbeti trollüyor gibikardeş sen sal bir forumu en iyisi.
2 aydır burda yapmadığın fanboyluk kalmadı bir de forumu beğenmiyor. beğenmiyorsan git twitterde öv başkanını
Ekli dosyayı görüntüle 130876
Ekli dosyayı görüntüle 130877
Yani yarin 2 kisi alirsak kesin oynar. Bir umut...
Hİç gerek yok PVA yada Alioski artık hangisi fiyat/fayda olarak daha uygunsa artık yarın getirilsin.Kurzawa bize sicak bakmiyomus.ikna edecek adam cokta,bi 10 gunde o surer
Adam gibi adamkardeş sen sal bir forumu en iyisi.
2 aydır burda yapmadığın fanboyluk kalmadı bir de forumu beğenmiyor. beğenmiyorsan git twitterde öv başkanını
Sol bek haberi gormekten biktim
özür dilerim@Yusuf Kara ulan yaptığın tespit için adam gibi adam yazdım.Hâlâ Wow atıyorsun.
Ha ışte böyle ya. Neydi o gerilmeler filan. Baskanimizi koruyalım kollayalim. Başkanimin koltuğu isinmadi daha durmadan şikayet ediliyorSabır arkadaşlar 1 eylülde bırak başganım bombaları patlatacak, ulan mc yönetimini 3 yıl beklediniz 1 eylüle kadar bekleyemiyor musunuz? 1 eylül olmaz ise 1 ocak olur bırak bAŞKanım demişmiydim
kardeş sen sal bir forumu en iyisi.
sol bek olabilir gibi onun haricinde bişey beklemiyelim