- 12 Ocak 2013
- 52.386
- 62.446
- 4.323
knk yoksay listen 200 kişi oldu muİşi gücü troll olanları iplememek en iyisi, sayfa tertemiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
knk yoksay listen 200 kişi oldu muİşi gücü troll olanları iplememek en iyisi, sayfa tertemiz.
Fatih Terim varken Donk bi yere gitmez reis.Yabancı sınırı konusu netleşince uzatırlar sözleşmesini.Sonuçta 10 metre yanındakine iyi pas atıyor diye ömrümüzü yedi donk o kadar kolay kurtulamayız.Bu bir mesaj herhalde.
Kol gibi girdi bize bu transfer dönemi anlamı çıkar, başka anlamda çıkarabilirsiniz.
Lan kadroda Linnes ve Donk ve, bunlar bizim oyuncu bipe değil artık.Ekli dosyayı görüntüle 130892
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bir yere kadar lan acabamı diye düşünüyodum hıncalla ilgili amaHincal reis herzaman dogrulari soyluyor
Bir yere kadar lan acabamı diye düşünüyodum hıncalla ilgili ama
Lpool şlyi aldı adam canlı yayında seneye liverpool küme düşer diyince trol olduğunu anladım
E yok,yalan söylemiyorum.arkin seven falandı en son olan.gercekten 2014ten beri almadim.varsa oyle bisey,sasirdim su an.senin bana bu konu ile ilgili 3 sene once attigi mesaji da hatırlıyorum o donem,yok dedim yine.hatta sana beni ihrac et dedim böyle konularla gelecekseniz bana diyesmod iken ip eşlemesi + imla benzerliğinden 2 hesabını ben ihraçladım adam fakem yok diyor.
Fatih Terim varken Donk bi yere gitmez reis.Yabancı sınırı konusu netleşince uzatırlar sözleşmesini.Sonuçta 10 metre yanındakine iyi pas atıyor diye ömrümüzü yedi donk o kadar kolay kurtulamayız.
Linnes ? Donk?![]()
Galatasaray AŞ | Member associations
UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions...www.uefa.com
h-o
aykut sergen misergen yeter yaw
Linnes ? Donk?