Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 takımda net istim üstünde

Şsmpiyon olamayan 3 kulüpte fena dağılacak

Gs-ft gider
Fb-ali pereira birlikte gider
Bjk-sergen gider
Ts-avcı %70 gider

bana da öyle geliyor. geçen sene bunlar uçup kaçarken şampiyon ilan edilmişti. oyunlarına bakarak şampiyon olamazlar demiştim.
bu sene nedense içimde bunlar champ olacakmış gibi bir his var. Sağlam bir santrafor(muriqi de olur) ve solbek getirdikleri anda favori olurlar.
transferler bitince tekrar değerlendiririz ama şu an bakarsak geçen seneki halinden daha zayıf bir gs ve bjk var kadro açısından.
geçen sene zaten dip dibe bitirdik ligi. fenerde aynı ekip duruyor. caulker haricinde hiç hamle yapmasalar bile bizden ve bjk'den gidenlerden ötürü favori haline geliyorlar.

Sizin kadar degilim.samimiyim en azindan.haksiz bi yorum gorunce savunmaya geciyosam kendimi,sizde dalgaya aliyosaniz bu sizin sorununuz at kafasi biraderim
hayirdir ya? sana miydi o lafim neden uzerine alindin?
at kafasi biraderim diyo isimden gitmeye calisiyor ya cok tatlisin
hadi acindirmaya devam et kendini biraz sempati kazanirsin belki :asd:

geldi mi

Moderatör tarafında düzenlendi:
nöbette ki muhabbetleri böylesine dramatize edebilmek vallahi büyük başarı, bahsedilen iyi niyet falan milletin aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değil
Ben 4 sene once de söyledim hastalik gecirdigimi.yine doldurulusa getirdiler beni o zamanda.o yazda bana takmisti,burda adini vermek istemedigim bi abimiz.neler neler yapildi o sene forumda bana.o kendini biliyo.11 senedir uyeyim.3 kez bahsettim hastaligimdan ama neyse

Şu yazdıklarınızı bir twitter'a yazın bakalım cesaretiniz varsa.

arap saçına döndü
rui costa olayından sonra bütün kolpa duyumcular süreç hızlandı bitti bitiyor tarzında konuştu.
bir iki gündür lille haberleri çıkmaya başladı. algı sevgisi r. costa yüzünden süreç yavaşladı dedi dalga geçer gibi :)
Ben de öyle olur diye düşündüm ;D Costa'dan dolayı
Saçma sapan işler. Mevcut transfer süreçleri içinde en uzun süredir uğraştığımız Gedson
Adamın Benfica antrenman görüntülerini izliyoruz her gün

Şu adama şöyle mesajlar attırdınız yazıklar olsun
Seni olayın başından beri avını gözüne kestirmiş aslan gibi sabırla sükunetle kararlılıkla izliyorum

Zergen tam konudan kopacakken çocuğu harlayıp olayın devam etmesini arzuluyorsun

1 ay hava değişimi yazıyorum sana

Yeni görev yerin antu

Şu sayfayı yöneten emre gibi insanlar olsa, taraftar olarak seviye atlarız. Adam işinin emeğini hakkıyla veriyor. Bir de buradaki muhabbetlere bak.

hayirdir ya? sana miydi o lafim neden uzerine alindin?
at kafasi biraderim diyo isimden gitmeye calisiyor ya cok tatlisin
hadi acindirmaya devam et kendini biraz sempati kazanirsin belki :asd:
Yav ne acinidiricam kendimi.sergen zeren adiyla saklabanca mesajlar atıyorum yillardir.sizde kim olduğumu bilmeden yargiliyosunuz iste.forumun polyanasi diyolar bana.isine git dayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt