Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.215
- 41.843
- 3.413
Daha karpuz kesecez diyorsunDaha yeni başladık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha karpuz kesecez diyorsunDaha yeni başladık
at mı bunlar kankaFutbolcunun iyisi 2. Ay ile 5. Ay arasi dogar
Bu kadar yaz cocugu takimin kalitesini belli ediyor
Ballo toure -> Milan
Theo Hernandez -> psg
Kurzawa->??
Ünal başkanım haklı gerisi haksızGeçmişten beri değişmeyen bazı kalıplara bu sene de ekleme yaptık güzell.
Mustafa Cengiz: Bizim sokağa atacak paramız yok. (2020)
Abdurrahim Albayrak: "Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Ciddi ve titiz çalışıyoruz." (2019)
Dursun Özbek: "Bizim sokağa atacak paramız yok." (2016)
Ünal Aysal: "Transferde son ana kadar bekleyeceğiz. Hocamızın istediği takviyeleri yapacağız ancak bu işi kulüp menfaatleri doğrultusunda en iyi fiyatlarla yapmamız gerekiyor. Sokağa atacak paramız yok." (2011)
Osman Şenher: "Herkes şunu bilmeli. Artık Galatasaray’ın sokağa atacak parası yok. Hocanın ve başkanın düşüncesi uzun seneler kulübe hizmet edecek genç isimleri kadroya kazandırmak. Ve başkan da, Terim de sonuna kadar bu planın arkasında duracaklar." (2021)
Ben bundan sonra ne senle ne de forumun diger kesimiyle muhattap olmayacağım.ici bos bi mevzu üzerinden sayfalarca rezillik yasandi.sergen zerenle istediğiniz kadar eglenin,hakaret de edin.edenler olmus zaten sergenin yasi 12,bilmem ne diye.o bu forumun bi karakteri,istediginizi soyleyin.artik ilgilenmiyorum,şaklabanliklar yapip foruma nese katmaya da calismayacagim.iyi forumlarUlan sergen bana beddua mi ettin dün gece sabahtan beri tüm işlerim ters gidiyor bir ses ver helalleselim..
Remzi derece olarak senden ustunmu? Degilse bi kulagini ceki verIsi gucu birakip hemen gedsonu almalari lazimdi
Cok cok onemliydi onu bile ellerine yuzlerine bulastirdilar lille aliyormus cocugu
Gecmis olsun
KATAR AIRWAYS TEN 100 MILYON DOLAR GELDİ Mİ?????
Polyannayi boşadinmi?Gedson benim kirmizi cizgimdi
Hardcore saldiricagim artik yonetime
Marsilya ve bundesligadan var galibaLa bu Rosier ve Ghezzal'ın başka hiçbir ligden talibi yok mu aga. Ligde damga vurmuş isimlerin Avrupa'da talibi yok şaka gibi. Ne kadar çaptan düşen bir lig olduğumuz belli.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ünal başkanı bende severdim ama onun da büyük hataları var Burak Yılmaz Selçuk inana sözleşme yenilemelerinde çok yüksek ücretler verdi bir ara 60 milyon euronun üzerine çıktı sözleşmeler bence Ünal Aysal başarılı bir aslan sportif olarak ama ekonomik olarak başarısız olduğu noktalar olduÜnal başkanım haklı gerisi haksız
Ünal başkan kırmızı çizgimiz

Memleket elden gidiyor ne transferiSdamlar ogulcan lisansina engel koyuyorlar (uefa ragmen), siz halen transfer diyorsunuz
Doğru lakin kendisi en sevdiğim başkandırÜnal başkanı bende severdim ama onun da büyük hataları var Burak Yılmaz Selçuk inana sözleşme yenilemelerinde çok yüksek ücretler verdi bir ara 60 milyon euronun üzerine çıktı sözleşmeler bence Ünal Aysal başarılı bir aslan sportif olarak ama ekonomik olarak başarısız olduğu noktalar oldu