Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmişten beri değişmeyen bazı kalıplara bu sene de ekleme yaptık güzell.

Mustafa Cengiz: Bizim sokağa atacak paramız yok. (2020)
Abdurrahim Albayrak: "Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Ciddi ve titiz çalışıyoruz." (2019)
Dursun Özbek: "Bizim sokağa atacak paramız yok." (2016)
Ünal Aysal: "Transferde son ana kadar bekleyeceğiz. Hocamızın istediği takviyeleri yapacağız ancak bu işi kulüp menfaatleri doğrultusunda en iyi fiyatlarla yapmamız gerekiyor. Sokağa atacak paramız yok." (2011)

Osman Şenher: "Herkes şunu bilmeli. Artık Galatasaray’ın sokağa atacak parası yok. Hocanın ve başkanın düşüncesi uzun seneler kulübe hizmet edecek genç isimleri kadroya kazandırmak. Ve başkan da, Terim de sonuna kadar bu planın arkasında duracaklar." (2021)

Geçmişten beri değişmeyen bazı kalıplara bu sene de ekleme yaptık güzell.

Mustafa Cengiz: Bizim sokağa atacak paramız yok. (2020)
Abdurrahim Albayrak: "Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Ciddi ve titiz çalışıyoruz." (2019)
Dursun Özbek: "Bizim sokağa atacak paramız yok." (2016)
Ünal Aysal: "Transferde son ana kadar bekleyeceğiz. Hocamızın istediği takviyeleri yapacağız ancak bu işi kulüp menfaatleri doğrultusunda en iyi fiyatlarla yapmamız gerekiyor. Sokağa atacak paramız yok." (2011)

Osman Şenher: "Herkes şunu bilmeli. Artık Galatasaray’ın sokağa atacak parası yok. Hocanın ve başkanın düşüncesi uzun seneler kulübe hizmet edecek genç isimleri kadroya kazandırmak. Ve başkan da, Terim de sonuna kadar bu planın arkasında duracaklar." (2021)
Ünal başkanım haklı gerisi haksız

Ünal başkan kırmızı çizgimiz

Ulan sergen bana beddua mi ettin dün gece sabahtan beri tüm işlerim ters gidiyor bir ses ver helalleselim..
Ben bundan sonra ne senle ne de forumun diger kesimiyle muhattap olmayacağım.ici bos bi mevzu üzerinden sayfalarca rezillik yasandi.sergen zerenle istediğiniz kadar eglenin,hakaret de edin.edenler olmus zaten sergenin yasi 12,bilmem ne diye.o bu forumun bi karakteri,istediginizi soyleyin.artik ilgilenmiyorum,şaklabanliklar yapip foruma nese katmaya da calismayacagim.iyi forumlar

Ünal başkanım haklı gerisi haksız

Ünal başkan kırmızı çizgimiz
Ünal başkanı bende severdim ama onun da büyük hataları var Burak Yılmaz Selçuk inana sözleşme yenilemelerinde çok yüksek ücretler verdi bir ara 60 milyon euronun üzerine çıktı sözleşmeler bence Ünal Aysal başarılı bir aslan sportif olarak ama ekonomik olarak başarısız olduğu noktalar oldu

gece nolmuş öyle yav her anı aksiyon gerilim dolu bir gece yaşanmış :asd:

Ünal başkanı bende severdim ama onun da büyük hataları var Burak Yılmaz Selçuk inana sözleşme yenilemelerinde çok yüksek ücretler verdi bir ara 60 milyon euronun üzerine çıktı sözleşmeler bence Ünal Aysal başarılı bir aslan sportif olarak ama ekonomik olarak başarısız olduğu noktalar oldu
Doğru lakin kendisi en sevdiğim başkandır

Su gala sevgisi de yazik etti kendine.sen ne forza cimbomla uğraşiyosunki.adamlar antrenmanda duz kosu olsa son dk gecen bi sayfa.gereksiz isler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt