- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakma, herkes biliyor saniyordum. Barış Cenk Akkayabca ne
Hakkı senelik 2.5 ama fazlası zarar olurnşa'da ghezzal'ı hakikaten istemem. taş yerinde ağırdır. ancak takımımızdaki en büyük eksiklik olan, duran top kullanıp + şut tehtidinin olması, bir de ligde somut performans vermiş olması nedeniye, olursa ok derim.
rosier'i asla istemem ama.
Kusura bakma, herkes biliyor saniyordum. Barış Cenk Akkaya
Bu arada Bayern Münihin ensaglam kaynaklarindan birisi ve biz Cuisance icin kiralik teklif götürmüsüz net. Gedsona alternatif bakildigini anladim. Cünkü bu herif 10 no oynayamaz.
fb'in kadrosu bayağı iyi ve bol alternatifli gibi görünse de, aslında ahım şahım değil yau. orta saha rotasyonu lig için fazla iyi, diğer bölgeler vasat ama. (bekler, kanatlar, forvet vs).
bence ilk onbir bazında çok çok iyi diyemeyiz. ancak bayağı şişkin kadroları var o yüzden tüm rosterı baz alırsak evet bayağı iyiler. diğer konuya da katılıyorum. onların sorunu başka.fb hep iyi kadrolara sahip oldu.Onları sorunu başka.Yoksa kadroları bizimkinden çok çok iyi.
?Ghezzal yerine Rosier tercihimdir.
fb hep iyi kadrolara sahip oldu.Onları sorunu başka.Yoksa kadroları bizimkinden çok çok iyi.