Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando
Xxx Alpaslan Marcao Alioski
Taylan
Ghezzal Cuisance Gedson Kerem
Mo

keske alpaslan yerine Kaan olsa. Güzel 11 olurdu

Bu lisans olayı şaka değil mi yani inanmak istemiyorum. Yeni transferlerin lisansı çıktı değil mi.

her gün birisi doğuyor anlamadım bu olayı

şu an direkt ilk onbir için sol bek/orta saha ve bir hücum liderine bariz ihtiyaç var. 3 büyük içindeki en eksik kadro bizimki.

muslera-altay-ersin

yedlin-nazım-douglas
luyindama-serdar-vida
marcao-szalai-wellinton
emreT-caner-nsakala

taylan-ozan-josef
aytaç-irfan-atiba

feghouli-valencia-töre
kerem-osayi-nkodou

emreK-özil-ljajic

mustafa-samatta-larin

ancak alioski, gedson ve ghezzal olursa, bence ilk onbir bazında, iki takıma göre biz daha iyi oluruz kağıt üzerinde.

fb'in kadrosu bayağı iyi ve bol alternatifli gibi görünse de, aslında ahım şahım değil yau. orta saha rotasyonu lig için fazla iyi, diğer bölgeler vasat ama. (bekler, kanatlar, forvet vs).

3'lü oynayacaklar gibi tek çözüm yolları bu çünkü ellerinde stoper ve orta sahadan bol bir şey yok. Yeni 2-3 tane kanat transferi yapmaktansa 2 tane kanat beki alıp 1 tanede santrafor ile başlarlar.
3-4-2-1 ile 4 tane merkez orta saha kullanabilirler.
Novak-Szalai sol stoper
Caulker-Serdar merkez stoper
Tisserand sağ stoper

Alioski tam aradıkları adam niye almıyorlar anlamadım.

Eğer 3'lü oynamazlarsa 4-5 adam almaları gerekiyor umarım 3'lü oynamazlar.

Geçen yıl 50 tane scout hamlesi olmuştu parasızlıktan olmamıştı şimdi ne olduda dedelere milyon eurolar dökmeye çalışıyoruz. Scout ekibi bulamadı mı genç sol bek madem 4-5 milyon bonservis verebileceğiz? bari düşük maaş verip sonra satma ihtimalimizi gözetiriz.
Demekki yönetim daha kotu

Geçmişten beri değişmeyen bazı kalıplara bu sene de ekleme yaptık güzell.

Mustafa Cengiz: Bizim sokağa atacak paramız yok. (2020)
Abdurrahim Albayrak: "Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Ciddi ve titiz çalışıyoruz." (2019)
Dursun Özbek: "Bizim sokağa atacak paramız yok." (2016)
Ünal Aysal: "Transferde son ana kadar bekleyeceğiz. Hocamızın istediği takviyeleri yapacağız ancak bu işi kulüp menfaatleri doğrultusunda en iyi fiyatlarla yapmamız gerekiyor. Sokağa atacak paramız yok." (2011)

Osman Şenher: "Herkes şunu bilmeli. Artık Galatasaray’ın sokağa atacak parası yok. Hocanın ve başkanın düşüncesi uzun seneler kulübe hizmet edecek genç isimleri kadroya kazandırmak. Ve başkan da, Terim de sonuna kadar bu planın arkasında duracaklar." (2021)
İsmi geçenlerin çoğu 30 yas civari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt