- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
mis gibi güven verici oyuncuya serbestlik hell olsnTaktigin krali: "Kerem istedigini yap"![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mis gibi güven verici oyuncuya serbestlik hell olsnTaktigin krali: "Kerem istedigini yap"![]()
1 kisiye verirsen de 11 kisi kafasina göre takilinca ariza cikiyorTaktigin krali: "Kerem istedigini yap"![]()

hyr gsapp de vaarmış arkdaşlar ne yalancısnz
yalan parayla olsa kredi ceker yine yalan soylerimhyr gsapp de vaarmış arkdaşlar ne yalancısnz
devre arası degil maç öncesiymiş rentaş melih abi yalan haberikinci yarı neden risk almayan sürekli pas yapan bok gibi bir oyun sergilediğimizin sebebi bu konuşma işte..ilk yarı ne güzel basıp alan daraltan bir Galatasaray izlemiştik.
Alioski ile açtık günü
İkindi vakti Kurzawa'ya döneceğiz
:red:yalan parayla olsa kredi ceker yine yalan soylerim
Dun geceden beri hepinizin üzerime gelip ilgi cekmek istemesi gibi mi? @At Kafası bu yazacagim da sana ve digerlerine son cevabim.ben ne yazsam sen niye boylesin sergen,sen niye şoylesin falan.size ne kardesim?ister 1 saat yazmam foruma,ister gece gelirim.ben size diyomuyum siz niye boylesiniz diye,niye bu kadar her yazdığıma takintilisiniz diye sorguluyor muyum?engelle gec.engelle geçsin bu kardeşimiz 10 yıldır aynı attention seekingle hayatına devam ediyo ömür boyu attention whore ödülü ne zaman verilir
Malesef bugün aranizdan ayriliyorum galiba hepinizi özleyecegim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi