Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1626430540428.webp

Transfer yapılsada yapılmasada bu hazırlık dönemiyle Psv'yi eleman mümkün değil. Fatih hocam kusura bakmasın 2 senedir avrupada şamar oğlanına çevirdiler. İşin kötü tarafı Psv'ye elendiğimiz zaman bu çok normal bişeymiş gibi karşılayacak sanırsam yönetim ve teknik heyet çünkü baya rahat görünüyorlar. Biz bu güne kadar başarılı olabildiysek başarısız kişilere hemen kesebildiğimiz cezalar yüzünden. 2 sene bile kredi vermediğimiz Mancini bugün avrupa kupasını kazandı. Adama sorarlar Tudorun Mancininin günahı neydi diye.

Hep ayni isimler ortada dolasiyor, somut bir gelisme yok. Yeni isimler gelmeyince heyecan da kalmiyor, haftalardir van Aanholt, Alioski baska futbolcu yok sanki. Birini aciklasak neyse oyle bir durum da yok. Ilk 11'e 4-5 tane oyuncu gerek daha 1 tanesini aciklayamadik. Suana kadar gelen oyuncular rotasyondan otesi degil.

ikinci yarı neden risk almayan sürekli pas yapan bok gibi bir oyun sergilediğimizin sebebi bu konuşma işte..ilk yarı ne güzel basıp alan daraltan bir Galatasaray izlemiştik.
devre arası degil maç öncesiymiş rentaş melih abi yalan haber

engelle geçsin bu kardeşimiz 10 yıldır aynı attention seekingle hayatına devam ediyo ömür boyu attention whore ödülü ne zaman verilir
Dun geceden beri hepinizin üzerime gelip ilgi cekmek istemesi gibi mi? @At Kafası bu yazacagim da sana ve digerlerine son cevabim.ben ne yazsam sen niye boylesin sergen,sen niye şoylesin falan.size ne kardesim?ister 1 saat yazmam foruma,ister gece gelirim.ben size diyomuyum siz niye boylesiniz diye,niye bu kadar her yazdığıma takintilisiniz diye sorguluyor muyum?engelle gec.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt