- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.985
- 4.608
Tinerci şikeciler miŞikeciler transfer yasağı verilsin diye hashtag başlatmışlar gerizekalılar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tinerci şikeciler miŞikeciler transfer yasağı verilsin diye hashtag başlatmışlar gerizekalılar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet renktaşBunun hazirlik maci mi var bazi yorumlar gordum gedson Baya iyi benfica taraftari kalsin diyor falan
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beşiktaş kim yahu??? Koskoca Galatasaray'ız. Aldığımız şampiyonluklar, kupalar vs ile bu ligin EN BÜYÜK takımı olduğumuzu çoktan kanıtladık. Beşiktaş en fazla bize adım atmak için bir zıplama takımı olabilir. Bu sene en kötü dönemizde ağlaya ağlaya şampiyon oldular. Bir daha da olamayacaklar. Yıllar boyunca daha alt rütbeli takıma gitmek istiyorsa hay hay.BJK, Ghezzal'a 2.5 veriyorsa biz 3 vereceğiz ki adam bizi tercih etsin yoksa bize gelmek istemesini gerektirecek bir durum ortaya çıkmıyor. Almak istiyorsan vereceksin bu taraftara danışılacak bir şey değil.
Stanciu ile Teixera alakasız adamlar, biri diğerinin halefi olamaz.Ben izlemedim. İzledim diyen de yalan söylüyordur. Ama Çin'deki son sezonunda adam 20 maçta 10 gol 5 asist yapmış. Ondan önce de 31 maçta 18 gol 11 asist yapmış. Yani Çin Ligi her ne kadar kolay bir lig olsa da, kendisi bitik olsa bu skorları yapamazdı.
Fatih Doğan'ın dediğine göre 1.8M net + maç başı + bonuslar üzerinden anlaşmışlar.
Stanciu'ya 6M vereceğime Texeira'yı beleşe alırım şahsen. Girilebilecek bir risk ve hem kalite hem de tarz itibariyle tam bu ligin adamı.
Ghezzal'ı ise 3 yıllık sözleşme ve max 2.5M euro yıllık + max 4-5M bonservis ile isterim. İhtiyacımız olan tarzda bir topçu.
Bize geçirir diyon yaniBabel futbolculuk sonrası menajerliğe başlayabilir iyi de menajer olur.
Prime time Kewell-Arda kanatları ne güzeldi yahu..Kewell keşke oynama durumun olsa
Adam stoper bile oynadı. Öyle karakterli adamlar lazım bizePrime time Kewell-Arda kanatları ne güzeldi yahu..
LeminaBizim bütçemize uygun gibi durmuyor ama sanki bayağı da fizikli değişik bir adam.. Alabileceklerimiz arasında. Sen mesela bir orta saha yapsan mevcut bütçeyle nasıl kurarsın.
e.k yasaklansın