Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim bütçemize uygun gibi durmuyor ama sanki bayağı da fizikli değişik bir adam.. Alabileceklerimiz arasında. Sen mesela bir orta saha yapsan mevcut bütçeyle nasıl kurarsın.

Biz oyuncu satislarina hic beceremiyoruz abi, neden acaba?

Yillardir gassaray takip ederim, ama satamiyoruz, gonderemiyoruz. el alem catir catir oyuncu satiyor, elden cikartiyor.

Maas en buyuk problem, ama mesela Super ligde sov yapmis, gol krali olmus Diagneyi bile pazarliyamiyorlar.

BJK, Ghezzal'a 2.5 veriyorsa biz 3 vereceğiz ki adam bizi tercih etsin yoksa bize gelmek istemesini gerektirecek bir durum ortaya çıkmıyor. Almak istiyorsan vereceksin bu taraftara danışılacak bir şey değil.
Beşiktaş kim yahu??? Koskoca Galatasaray'ız. Aldığımız şampiyonluklar, kupalar vs ile bu ligin EN BÜYÜK takımı olduğumuzu çoktan kanıtladık. Beşiktaş en fazla bize adım atmak için bir zıplama takımı olabilir. Bu sene en kötü dönemizde ağlaya ağlaya şampiyon oldular. Bir daha da olamayacaklar. Yıllar boyunca daha alt rütbeli takıma gitmek istiyorsa hay hay.

Sokaga atacak paramiz yok Evet ama bu zamanlica kadro planlamasi ve erken organize transferleri engellemez ki

Gedson ve Aanholt şu ikisini bari çözelim be cidden diğer transferleri saldım artık, Şu ikisi gelse kadro kurtarır düzeye gelir.

Ben izlemedim. İzledim diyen de yalan söylüyordur. Ama Çin'deki son sezonunda adam 20 maçta 10 gol 5 asist yapmış. Ondan önce de 31 maçta 18 gol 11 asist yapmış. Yani Çin Ligi her ne kadar kolay bir lig olsa da, kendisi bitik olsa bu skorları yapamazdı.

Fatih Doğan'ın dediğine göre 1.8M net + maç başı + bonuslar üzerinden anlaşmışlar.
Stanciu'ya 6M vereceğime Texeira'yı beleşe alırım şahsen. Girilebilecek bir risk ve hem kalite hem de tarz itibariyle tam bu ligin adamı.

Ghezzal'ı ise 3 yıllık sözleşme ve max 2.5M euro yıllık + max 4-5M bonservis ile isterim. İhtiyacımız olan tarzda bir topçu.
Stanciu ile Teixera alakasız adamlar, biri diğerinin halefi olamaz.

7 aydır niye kimse teklif yapmadı bu adama o kısmı da anlamış değilim 1.8 net maaşı kabul ediyorsa.

Babelin yaptığı yorumdan anladığım biz patricki almışız benc e

Bizim bütçemize uygun gibi durmuyor ama sanki bayağı da fizikli değişik bir adam.. Alabileceklerimiz arasında. Sen mesela bir orta saha yapsan mevcut bütçeyle nasıl kurarsın.
Lemina
Gedson
Aribo

Bu tarz bir orta saha Avrupa'da da bir çok takıma üstünlük kurar. Aribo fiziğinin yanında çok teknik bir oyuncu, Rangers da bedavaya almış, bir biz yakalayamıyoruz şöyle fırsat işlerini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt