Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
h.o

E6bktUuWQAUkft8
Kacirilip da zorla imza attirilimis bir yuz ifadesi var. Bundan bize hayir gelmez

maximi ister misin
Pandemi sonrası 8 maçlık dilimden beri çok dikkatimi çekiyor, Pelkastan farkı yok açıkçası çok iyi topçu ama yaşlandı, lig için iyi adamlar bunlar ama Avrupa dersen olmaz.

Tabii bu tip adamların baskı altındaki performansı farklı olabiliyor.

Maicon : 12 m euro
Belhanda : 25 m euro
Feghouli : 30 m euro
Gomis : 7 m euro
Badou : 12 m euro
Fernando : 12 m euro
Mariano : 10 m euro

Total : 150 m euro

Getiriler :
Maicon : 2
Gomis : 6
Badou : 16
Fernando : 4.5

2 şampiyonluk 60 m euro.

Total : 90 m euro

En iyi ihtimalle 60 m euro zarar.

Diğer oyuncuların bütçesini dahil bile etmedim. Bonservis bile kazansan o maaşlar senin hayatını kaydırıyor.
Bu hesaplamada yıllık ücretleride katmak bence doğru olmaz.
O oyuncular içinde belhanda ve maiconun yerine doğru oyuncular alınsaydı hiç tartışmasız son senelerin en başarı transfer sezonunu geçirmiş olurduk.

Cimbom adama 1903 buçuk attırır . Ghezzal gidiyor diye 8 taşlılar tutuşmuş 😡
Oluyor ediyorlarla olmuyor bu iş, seçim üstü HakanÇ yanıyordu ortalık, seçim oldu Kaan bugün yarın geliyor unutuldu gitti BAY bile rakipsizken 1 ay sürdü, bu beceriksizlerin ne Ghezzal nede Rosier alabileceğini düşünmüyorum, biz eldeki kuşlar Gedson Halil Onyekuru'yu bile alamıyorken piyasa da Alioski PVA gibi Saracchi'den fazlası olmayan isimleri bile kazandıramazken sonunda tutuşan biz olmayalımda başka birşey istemez, eldekilerini alamıyoruz damdakilerini hiç alamayız.

Takmayın ya , PSV maçı zaten elendik sayılır. İyi adamlar alsınlar eylüle kadar mübah. Müsterih olun lütfen

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bence ikisi de mantıklı değil.

Aribo'ya 8 m euro verir max 1 m euro da maaş veririm, 3 senede ikisinden de ucuza gelir, yüksek ihtimalle satış da yapılır.

ŞL oynasak Teixera riskine girilebilirdi de şu an makul değil. Stanciu için ise 6 bonservis 2.2 maaş olayı makul değil. 4 bonservis 1.5 maaş olsa ok derdim.
Ben hiçbir şey anlamadım ki bizden. Morutan'ın alternatifi 28 yaşındaki Stanciu nasıl oluyor yav.

Bu hesaplamada yıllık ücretleride katmak bence doğru olmaz.
O oyuncular içinde belhanda ve maiconun yerine doğru oyuncular alınsaydı hiç tartışmasız son senelerin en başarı transfer sezonunu geçirmiş olurduk.
Niye olmuyorki, getirdikleri başarıyla yapılan yatırımı kıyaslamak lazım yatırım/maliyet/sonuç üçgeninde değerlendirmek gerekir yatırımları.

Git 100 milyon euroluk adam al sana 50 kazandıracaksa ölü yatırımdır.

Ki dediğim gibi daha kalan oyuncuların maliyetleri, teknik heyet maliyetleri falan da var.

İsimli oyuncu getirmek 3-4 m euro maaşla marifet değil.

Kolpa yürekli yayina sedat doğan’i almis dün söyledigi laflarin esamesi okunmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt