Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18130.jpg

Nordsjaelland gecen sezon Mohammed Kudus’u 9 milyona Ajax’a satmisti. Simdi de Kamaldeen Sulemana’yi 15 milyona Rennes’e sattilar. Sirada Mohammed Diomande var. Bu sezondan sonra o da gider.

Baskan’in 4 haftalik resim cektirme performansini begeniyormuyuz renkdaslar? Secimden once seveni coktu, biz bu kadar atilmaz derken. Halen biz yanilmis olalim Galatasaray’imiz kazansin diyorum.

Biz kızıyoruz ediyoruz da ilginç bir şekilde FB ve BJK de de bitmiş dişe dokunur transfer yok.
Bunların bilip bekledikleri (yabancı sayısı gibi) bir şey olabilir mi?

Anlamıyolar bro boşver

En çok covid bizde çıkmış,geçen senede ortalık yangın yeriyken falcao mısırda tatil yapıyodu

Kimse tşğının keyfine kovid oldum 1 ay araziyim diyemez,takım zaten eksik buna kimsenin hakkı yok,diğerlerinede bulaştırabilirler üstüne

Koy idari para cezası isteyen olsun diyecemde nerdee,senegalli herif 2 ay tatil yaptı geldi kafasına göre
Falcao'da Covid idi zaten sezon açılışında.İlk değil, başlangıç gösteriyor zaten gidişatı.Yönetim yeni olduğu için heyecanı ve nezaketi ile sert tedbirler almıyor ama sağlıkla şaka olmaz.Burada hovardaca ahkam kesen kişilerin çoğu kendisi ya da yakını Covid olduğu zaman devlet önlem almıyor diye en başta yaygara yapan tipler.Nihayetinde global bir pandemi varsa ve de kurumlar varsa tedbirleri bu kurumlar (Devlet,GS vs.)koyar ve uymayan kişileri cezalandırılır ki yeni olaylar yaşanmasın.Bizim maşallah geçen sezondan beri Florya'yı yönetenler kendileri dahil herkes Covid oldu.Çiftlik çiftlik!..

Burak Elmas ve saz arkadaşlarının en başından 'bismillah' niyetine 'palavra' sıktıklarının apaçık ortaya çıkmış olması, transferlerin gecikmesinin doğrudan vereceği zarardan çok daha fazlasıdır. Yoksa en doğru tercihlerle, en kısa sürede transferler yapılmış olsa da PSV maçlarının garantisi olamazdı; gelen adam takıma adapte olacak, form tutacak vs vs. Keza en beğenilmeyen futbolcunun bu maçların kahramanı olması da ihtimal dahilindedir...

Taa Ali Uras zamanlarından beri, oluşturduğu krediyi bu kadar kısa sürede tüketme noktasına getiren bir yönetim hatırlayamadım.''Hocamızla birlikte, mevcut şartlar dahilinde en iyisini yapacağız'' minvalinde bir açıklama yapsalar kim ne derdi, Terim' i istemeyenlerin yerine kimi getirebilecekleri bile belli değilken?..

Sadece transfer değil, sponsorluk vaadleri filan da halen 'palavra' düzeyinde kalmış durumda...

Çok çok kötü başladılar, umarım toparlayabilirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt