Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.588
- 21.680
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen pm attım berkan ismini burdan millete
oyuncu bize geleceğini söylemiş bi tanıdığa anlaşmış bizle
Alanyayada ayrılmak istediğini iletmiş ama başkanları ağırdan alıyomuş pazarlıkta biraz daha fazla koparmak için
Az çok fiyatı nolur bilmiyorumda berkanı alırız
Biz bugünleri yaşayacağımızı söyledik EşrefdaşUlan en garanti gördüğüm transfer gedsondi onu da almayacağız bu gidişle..
Adamlar vermicez demiyoki,2+10 falan verin alın sizin olsun diyolar yada 12 falan. Ama bizimkiler gidip stancio ya 7-8 direk verip alalım diyor. Kafa bu mantık bu beyin bu.6 ay benfica icin topcya idman mi yaptirmisiz
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Satmak istiyor Bayern. Adı geçti bizimle 2-3 gün önce.
neyine guvenerek gedson transferini garanti gordun ula?Ulan en garanti gördüğüm transfer gedsondi onu da almayacağız bu gidişle..
Bu paralar olsa bence alirdik gedson icin daha fazla olabilirAdamlar vermicez demiyoki,2+10 falan verin alın sizin olsun diyolar yada 12 falan. Ama bizimkiler gidip stancio ya 7-8 direk verip alalım diyor. Kafa bu mantık bu beyin bu.
Bana sorarsan ikisini de alıp önlerine Jean Pyerre koyarımgedson mu cuisance mi
Biz bugünleri yaşayacağımızı söyledik Eşrefdaş
şu yetersiz bile bizden milyon eurolar alıp 1 sene normal top oynayıp 3 sene bir işe yaramadı.Çok şükür kurtulduk darısı falcao ,feghuli,babel ve futbolcu olmadığından emin olduğum ömer ve vitaminsiz emre akbabaya![]()
Martin Linnes - Oyuncu profili 2026
Martin Linnes, 34, Norveç ➤ Molde FK, 2021'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 200 bin € ➤ * 20 Eyl 1991, Sander, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
Yönetimin yerinde olsam bu paranin bir kurusuna dokunmayip dogru bankada borclara yatirirdim. Faizlerden dolayi biraz rahat olurdu en azindan. Sicak parayida cebinde akrep ile dolananlardan isterdim, ayriyetten bir sponsorluk anlasmasi transferler icin, ya hero ya mero...Sanmiyorum, kulube acil sicak para lazim.
sozde 5+5 100M dolarlik on-anlasma yapilmisti.
Eger gercekten yapildiysa, niye aciklanmiyor?