Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.270
- 95.683
- 5.263
Seni asabi gördüm.Tuz ruhu asabimizi bozma
50 yildir konuşulan seyler bunlar zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni asabi gördüm.Tuz ruhu asabimizi bozma
50 yildir konuşulan seyler bunlar zaten
Mesela sadece para değil. Bejekede para mı var? Ama bir şekilde çok iyi oyuncular buluyorlar.oldukça uzun analizlerin sonucunda transfer yapamama sebebimizi buldum
paramız yok
Hic birsey olmaz adamlar 1 ayda fanboy edinmis elmasin hayranlari terimle yarisir o yuzden buyuk baskan diye tezaruhat yaparlar su yonetimin icraatlarini mc yapsa kiyamet kopmustuBu kadar rahat yalan söyleyebileceklerine inanmak istemiyorum ama oldu da söylediklerinin hiç birini yapamadılar işte o zaman bu taraftar onları stada sokmaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi yaptıkları işi renkdaşYapacağınız işi ....
Evet kesinlikle
Bi yandan bunu söyleyene bakıyorum geçen sene aytaçı söylemişti
Salihin yakın arkadaşını tanıyorum o gsye gelecek derken bu herif salih sergene söz verdi demişti ve tamda öylr oldu sergenle anlaştıktan sonra açıkladı bjk
Bekliyicez reis her zamanki gibi herifi fbde de görebiliriz yarın,irfan dik duruyodu en son muriç kuruş değil duruştu ona bakarsak
Birazda berkanı çok istiyorum gelmesini inanmak istiyorum o yüzden![]()
Ben sinan yilmaza sormustum dmden. Fenere gidicek demisti. Yikilmistim.İlginç biri
Gsevgisi irfana gelecek derken bu gelmeyecek diyodu hatta varmısın hesap kapamasına drmişti gsevgisi kabul etmemişti
Gsevgisini en pik döneminde kaldırıp indirdi
HY: “Bugün transfer açıklanacak demiştim hepinizden özür diliyorum, bana öyle söylediler. Bitiremediler, zaten neyi bitirdiler ki. Galatasaray’da tuhaf şeyler oluyor.”
Demis idikHy nabza göre serbet veriyor. Birsey bildigi yok. Neymis bugun bi transfer aciklanmasini bekliyormus. Aciklanmazsa bekledigim olmadi yönetim beceriksiz der siyrilir aradan
İnceHangi yaptıkları işi renkdaş![]()

Ne zaman söveceksin he?Makul şartlarda olur inşallah bu kadar keyifsiz bir nöbet hatırlamıyorum
Bence F. Terim daha istemiyor.Onyekuru'yu almayanlara 1 kez daha küfür ediyorum.
ÖyleyimSeni asabi gördüm.
burak'ın ne fanı olacak yav? terimin golgesinden çıkmaya korkan bir adam altı ustu.Hic birsey olmaz adamlar 1 ayda fanboy edinmis elmasin hayranlari terimle yarisir o yuzden buyuk baskan diye tezaruhat yaparlar su yonetimin icraatlarini mc yapsa kiyamet kopmustu
ne diyonnnnKulübe hakim dediği bizim @At Kafası gibi biri herhalde.