Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.170
- 4.197
- 1.338
Yarin kimin dogum günü var cok merak ediyorum, baska bisey ögrendigimiz yok gs hesaplarindan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlginç biri
Gsevgisi irfana gelecek derken bu gelmeyecek diyodu hatta varmısın hesap kapamasına drmişti gsevgisi kabul etmemişti
Gsevgisini en pik döneminde kaldırıp indirdi
H.o bir an hocasiz cikacaz sandim psvye karsi
Ne zaman söveceksin he?
Mozart kim kankaLigin başlamasına 27 gun kaldi. Mozartin hakli cikma ihtimali var. Transferler lige yetismezse sasirmamak lazimm
Kendisi demişya hocamızın en çok istediği diye,gedson'u ft istemiyor diyebilir miyiz
sorun yok. maçlara çıkmayacagız nasıl olsa.Ligin başlamasına 27 gun kaldi. Mozartin hakli cikma ihtimali var. Transferler lige yetismezse sasirmamak lazimm
Ustat @Mustafa Alp DemirciMozart kim kanka
Üstatla aynı düşünüyormuşuz demek. Sen de kendini alıştır bu sene eziyet olacak 5. mi 6. mı olacağız diye kan dökeceğizDayimi Ustat @Mustafa Alp Demirci
B. Elmas: bana ellemeyin cok yogunum. Daha parti liderlerini ziyaret edecem. Sonra da kisa bi tatili hak ettim diye dusunuyorumŞaka gibi adamlar iletişimsizlikte yeni bir çağ açtı
Bırak satmayı alana Üzerine para verecek duruma geldikTransferler bir kenara, bizim Diagne'yi bir satabilseydik. Kasaya sicak para girerdi en azindan. Gedson transferinde elimiz güclenir.