Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben size olayi anlatayim bilin

Bunlar 40 milyon euroyla geliyoruz dediler ya bu planlama olmadi muhtemel turkish gaza gelme durumu var birbirlerini gazlayip ben 5 sen 10 bul ahan 40 milyon oldu diyip is ciddiye binince parayi vermeleri gerekenler sivisti

Bi 10 milyon anca topladilar onuda borclara verdiler ve suan ellerinde para yok

Onun icin kimseyi alamiyoruz

Gecen senede transfer basinda abdul para vermeyecek transfer olmayacak dedigimde dw dalga gecenler olmustu olanlari gorduk

NET paralari yok ve para bulamiyorlar

Son krediyide abdul cekip kendi alacaklarini kapatti kulupte kredide cekemiyorlar
Bein de para vermemis oyle dimdizlak ortada kaldilar

Bizim icin en iyi 2 aday esref veya yigitdi

Esrefe lise lobisi muhakkak para bulurdu isvicreden
Yigitede siyaset bulurdu

Burak ile ortada kaldik ne lise yardim ne siyaset

Yani anliyacaginiz butun olay olmayan parada para olmadigi icinde hareket edilemiyor baska mantikli aciklamasi yok cunki

Başkan hocanın sözleşmesi için mukavele ve seremoniyle kaybedecek 1 dakikamız bile yok demişti. Bu sebeple duyuru yapmaya fırsat bulamadılar sanırım.

Benfica’nın oyuncu pazarlama taktiği başarılı oldu. Artık bu yaptıkları hareket yüzünden bile elleri güçlendi. Bizim yönetim de Stanciu denen herife 6-7 vereceğine Gedson’a versin. Hatır ilişkisiyle bir defa adamı çözersin. 1-2 hafta daha uzarsa bu muhabbet Gedson ya Benfica’da kalır ya da 5 büyük ligden bir takıma gider. Gedson’u da alamazsak zaten Stanciu falan orta seviye adamlarla takılırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt