Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Ben size olayi anlatayim bilin
Bunlar 40 milyon euroyla geliyoruz dediler ya bu planlama olmadi muhtemel turkish gaza gelme durumu var birbirlerini gazlayip ben 5 sen 10 bul ahan 40 milyon oldu diyip is ciddiye binince parayi vermeleri gerekenler sivisti
Bi 10 milyon anca topladilar onuda borclara verdiler ve suan ellerinde para yok
Onun icin kimseyi alamiyoruz
Gecen senede transfer basinda abdul para vermeyecek transfer olmayacak dedigimde dw dalga gecenler olmustu olanlari gorduk
NET paralari yok ve para bulamiyorlar
Son krediyide abdul cekip kendi alacaklarini kapatti kulupte kredide cekemiyorlar
Bein de para vermemis oyle dimdizlak ortada kaldilar
Bizim icin en iyi 2 aday esref veya yigitdi
Esrefe lise lobisi muhakkak para bulurdu isvicreden
Yigitede siyaset bulurdu
Burak ile ortada kaldik ne lise yardim ne siyaset
Yani anliyacaginiz butun olay olmayan parada para olmadigi icinde hareket edilemiyor baska mantikli aciklamasi yok cunki
Bunlar 40 milyon euroyla geliyoruz dediler ya bu planlama olmadi muhtemel turkish gaza gelme durumu var birbirlerini gazlayip ben 5 sen 10 bul ahan 40 milyon oldu diyip is ciddiye binince parayi vermeleri gerekenler sivisti
Bi 10 milyon anca topladilar onuda borclara verdiler ve suan ellerinde para yok
Onun icin kimseyi alamiyoruz
Gecen senede transfer basinda abdul para vermeyecek transfer olmayacak dedigimde dw dalga gecenler olmustu olanlari gorduk
NET paralari yok ve para bulamiyorlar
Son krediyide abdul cekip kendi alacaklarini kapatti kulupte kredide cekemiyorlar
Bein de para vermemis oyle dimdizlak ortada kaldilar
Bizim icin en iyi 2 aday esref veya yigitdi
Esrefe lise lobisi muhakkak para bulurdu isvicreden
Yigitede siyaset bulurdu
Burak ile ortada kaldik ne lise yardim ne siyaset
Yani anliyacaginiz butun olay olmayan parada para olmadigi icinde hareket edilemiyor baska mantikli aciklamasi yok cunki