Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezonda fb sivası yense onlar şampiyon ve biz 3. İdik. Son 3 hafta bin yılda 1 olan şeyler yaşandı. Normal şartlarda biz 3. bitiriyorduk.
Normal sartlarda dograndigimiz Ankaragucu macini biz yensek, biz sampioyn oluyorduk. Mantik bu mu? :D

Ligin son haftasi veya degil, her hafta ayni onemdedir. Fb kotu oynadi ve kaybetti, sampiyonlugu hak etmedi, bu kadar basit.

Yönetimler, yöneticiler değişse de Her transfer döneminde yaşanan gecikmeler, her transfer döneminde 1-2 oyuncuya takılıp kalmalar ve dolayısıyla vakit kayıpları sadece yönetimle açıklanabilir mi? Değişmeyen ve işleri sürüncemeye sokan Terimin ısrarı, tavrı ve alternatifleri bulamaması bence.

Ya bilmiyorum ben bunlar kadar zengin değilken nerde store görsen en azından bi bileklik falan bişeu alıyorum dışarıda yemek yerken özellikle bakıyorum çoğu zaman Galatasaray anlaşmalı yerlerden yiyorum ama bu başkanlar Galatasarayımızı sömürmeye geliyor ticaretle uğraşan biri olarak Burak elmastan şuana kadar gördüğüm izlenim kendi reklamını yapmak için gelmiş gibi bi izlenim verdi hiç güvenin yok kendisine ekibinde düzgün insanlar var ama kendisine güvenmiyorum

şimdi a sporun akşam yayınına baktım ghezala biz daha yakınmışız
4 yıllık ve ücrette de iyi teklif vermişiz bjk ise 3 yıllık teklif etmiş
menejer galatasaraya gelsin istiyormuş

Sağlam birer forvet ve kanat alsalar yeterli olabilir, sağbeki filan idare ederler. Rakiplerinin hali ortada. TD leri de kötü değil...
Geçen seneki seri galibiyet aldıkları kanatsız futbola geçerler büyük ihtimal

................... Altay..............
... Serdar... Caulker... Szalai
Ozan..Gustavo..İrfan..Caner
..........Mesut..... Pelkas........
.................. Vedat..............

Böyle bi yapıda çıkacaklar. Forvet Vedat olmaz X olur

Dursun Özbekten daha vizyonsuz daha paçavra kim gelebilir dedik, M.Cengiz ve B.Elmas la sınandık.

Ne dünya be

Jesse Sekidika sağ bek olarak anton valencia olacak.
Soso aytaç emre kılınc harika orta saha
Kerem momo babel ideal üçlü

transfer bekleyenler yallah arabistana

Ulan bir tane sözünü tutan başkan gelmeyecek mi şu kulübe anasını satayım, iyi uyuttu Burak başkan helal olsun bundan sonra yangıncıyım 🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt